Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Μπαράζ εγκληματικότητας στη Θεσσαλονίκη

Η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη, παίρνει όλο και περισσότερο τρομακτικές διαστάσεις. Ακόμα και απόγευμα Σαββάτου που η κίνηση είναι αυξημένη, οι ληστές δεν πτοούνται και ριψοκίνδυνα εισβάλλουν στα μαγαζιά ακόμα και για λεία 100-300 ευρώ.

Τα χθεσινά περιστατικά σε περιοχές της Θεσσαλονίκης καταδεικνύουν το γεγονός.

Στη Μενεμένη, άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 100 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Στις Συκιές άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε σούπερμαρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 300 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Παράλληλα, ένας 32χρονος υπάλληλος εταιρείας σουπερμάρκετ κατήγγειλε ότι το απόγευμα του Σαββάτου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, μεταξύ του κόμβου Ευζώνων και των διοδίων Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Αθήνα, ΙΧ επιβατικό, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, παρεμπόδισε την κίνηση του οχήματός του, το οποίο ανήκει στο σουπερμάρκετ, και αφαίρεσαν από το χώρο των αποσκευών δύο σάκους με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Τέλος, ένας 54χρονος κατήγγειλε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου άγνωστοι εισήλθαν στην επιχείρηση εμπορίας μετάλλων που διατηρεί στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και αφαίρεσαν επτά τόνους χαλκού και δέκα τόνους αλουμινίου. Στη συνέχεια φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε ΙΧ φορτηγό της επιχείρησης και διέφυγαν.
spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.