Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Αντώνης Κανάκης: «έχω πάει σε πόρνη και σε ψυχολόγο»

Τον άλλο του εαυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Αντώνης Κανάκης και παραδέχεται ότι έχει κλέψει την εφορία, έχει πάει σε ψυχολόγο και έχει κάνει σεξ με πόρνη.
Παράλληλα, εξηγεί γιατί «πυροβολεί» Στεφανίδου και Ευαγγελάτο, ενώ φωτογραφίζεται ως θύμα ξυλοδαρμού!

«Έχω κλέψει την εφορία με την έννοια του ότι υπήρξαν κάποιες ενέργειες στο παρελθόν -γιατί πραγματικά εδώ και πολλά χρόνια αυτά έχουν κοπεί μαχαίρι- που έκανα δύο τρία πράγματα και όταν πληρώθηκα δεν έκοψα τιμολόγιο. Ήταν δηλαδή μια συναλλαγή χωρίς παραστατικά», αποκαλύπτει ο παρουσιαστής.

Επίσης, παραδέχεται ότι έχει επισκεφθεί ψυχολόγο και εξηγεί τον λόγο: «είχα σπαστική κολίτιδα του εντέρου για πολλά χρόνια και σε όσους παθολόγους πήγαινα μου έλεγα να μην ασχολούμαι κι ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα πρόσωπα που σατιρίζουν οι «Ράδιο Αρβύλα», ο παρουσιαστής αναφέρει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι καλτ και το καλτ πάντα του άρεσε.

«Δεν μπορώ να μην σατιρίσω κάποια τηλεοπτικά φαινόμενα και να μην πω την άποψή μου. Από εκεί και πέρα, τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους δεν τους γνωρίζω καν, δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί τους, δεν επικεντρώνω καν στο πρόσωπο παρά μόνο σε αυτά που εκφράζει ή εκπροσωπεί εκείνο», συμπληρώνει.

Όσο για τα σκληρά του λόγια για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο;

Όπως λέει, με την Τάτι δεν υπάρχει θέμα με αφορμή όσα είχε βγάλει η παρουσιάστρια για τον Αντώνη Καλυβάτση, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος γινόταν αντικείμενο σάτιρας επειδή «εκπροσωπούσε την κινδυνολογία και την καταστροφολογία και όλη την μιζέρια και τον φόβο που εκπέμπουν όλα τα δελτία ειδήσεων».

Στα... προσωπικά του, ο παρουσιαστής αποκαλύπτει πως έχει κάνει έρωτα με πόρνη, ενώ δεν αποκλείει να ρίξει λίγο... ξυλάκι σε κάποια γυναίκα!
πηγή: περιοδικό «Athens Magazine»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.