Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Σάκης, αποκλειστικά!

Βρέθηκα στα Public για το Direction Master Class με τον Κώστα Γαβρά, στα πλαίσια του Public Digital Festival, λόγω της συμπάθειας που έχω στη σκηνοθεσία.

Μέχρι που ξαφνικά το Master Class πήγε περίπατο. Για μένα δηλαδή, όταν είδα να μπαίνει στην αίθουσα ο Σάκης ΠΡΙΝ αρχίσει το σεμινάριο. Είναι γνωτσό πως είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Digital Festival, αλλά και το πάθος του για τον κινηματογράφο. Έτσι, έμεινε από τις 21.00 μέχρι τις 23.00, παρακολουθώντας με αμείωτο ενδιαφέρον μια καθαρά κινηματογραφική συζήτηση από τον μεγάλο Κώστα Γαβρά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο πολύ τον ενδιέφερε και μπράβο του. Στα του Κώστα Γαβρά για να μην τον αδικήσω, πρόκειται για μεγάλη προσωπικότητα, από αυτές που πρέπει να τιμά η χώρα μας και να τις συμβουλεύεται στα του πολιτισμού. Πραγματικά απολαυστικός.

Στα του Σάκη πάλι. Όταν τέλειωσε πια η εκδήλωση επιδίωξα να βγάλω φωτογραφία. Φρόντισα να του πω και για το ourgreektv μιας και με τόσα που γράφω στο twitter, λέω θα το έχει πάρει το αυτί του. Και το είχε! Με το που του λέω ourgreektv απαντά: “Α, εσύ είσαι;;” και συνέχισε να ρωτά για αυτό. Ζήτησα να κανονίσουμε κάτι με αφορμή το Arena και με παρέπεμψε σε μια κοπέλα που δουλεύει για εκείνον, λέγοντάς της χαρακτηριστικά, “δώσε το νούμερό σου στην κοπέλα να συνεννοηθείτε”. Με λίγα λόγια, εξυπηρετικότατος, ακούγοντας τα πάντα. Περισσότερα σύντομα γιατί δεν θέλω να “κάψω” κάτι ακόμα.

Bonus: άλλη μια φορά έβγαλε το φωτογραφικό του ταλέντο. Ως άσχετη εγώ με το κινητό μου πάω να ζητήσω να βγάλουμε φώτο. Ψάχνω να βρω το κουμπί που πατάει, παίρνει το κινητό, το ψάχνει μόνος τους, μας “στρίβει” να μαστε καλά στο φως και πετυχαίνει με την πρώτη τέλεια αυτοφωτογράφηση! Respect!!!
OurgreekTV.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.