Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

Η Lady Gaga είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα εν ζωή που έφτασε τους 10 εκατομμύρια oπαδούς στο Facebook, νικώντας ακόμα και τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Η Gaga σε αυτόν τον ιδιότυπο διαγωνισμό δημοφιλίας έκοψε πρώτη το νήμα αφήνοντας πίσω της τον πρόεδρο των ΗΠΑ, σε απόσταση 700.000 οπαδών.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια τα πάει πολύ καλά με το διαδίκτυο, καθώς πρόσφατα τα βίντεό της έφτασαν τις 1.000.000 επισκέψεις στο Youtube, ενώ και στο Twitter την ακολουθούν περίπου 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι.
Πάντως και στις δύο ιστοσελίδες την ξεπερνά ο "Βασιλιάς της Ποπ" Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος μόνο στο Facebook, μετρά 15 εκατομμύρια οπαδούς.
Η διαδικτυακή επιτυχία της Gaga δεν είναι τυχαία, καθώς έχει ένα ολόκληρο επιτελείο να ασχολείται με την προβολή της μουσικής και της εικόνας της σε ένα μέσο που προσελκύει νεαρές ηλικίες.
Ενδεικτικό είναι ότι οι φίλοι της στο Facebook είχαν διοργανώσει την "Εθνική Ημέρα Lady Gaga". Και αν σας φαίνονται όλα αυτά υπερβολές, υπάρχουν 10.000.000 άνθρωποι που ευχαρίστως θα διαφωνούσαν μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.