Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Αποχωρεί ο Βρύζας

Σε "διαζύγιο" οδηγήθηκαν τελικά ΠΑΟΚ και Ζήσης Βρύζας. Όπως όλα δείχνουν ο Βρύζας θα συνεχίσει την καριέρα του δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, σε ρόλο βοηθού του Πορτογάλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια".

Ο παλαίμαχος επιθετικός ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή τον Ιανουάριο του 2008, μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Τούμπα, και στα 2,5 χρόνια που μεσολάβησαν από τότε ασχολούταν καθημερινά με τον "Δικέφαλο".

Η ανακοίνωση του Ζήση Βρύζα:
"Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου".

Απο το: http://tileorasi-hellas.blogspot.com/2010/08/blog-post_3465.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.