Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Ian Scott: Δεν μπορώ να κρίνω την ΤζούλιαΆγνωστες πτυχές του εαυτού του αποκάλυψε ο διάσημος porn star, Ian Scott, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, αλλά και για τη συνεργασία του με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί και στη σύζυγό του.

«Ξεκίνησα τη σεξουαλική μου "εκπαίδευση" από τα βιντεοκλάμπ του πατέρα μου. Από πολύ μικρός έπαιρνα και έβλεπα ταινίες στα κρυφά, την ''έψαξα'' όταν μεγάλωσα και με την πρώτη ευκαιρία χώθηκα στο κύκλωμα. Πολλοί ντρέπονται για το επάγγελμά μου. Στην αρχή, όταν έπαιζα σε ταινία που ερχόταν στο βιντεοκλάμπ του πάτερα μου, όλοι κάναμε σαν να μην τρέχει τίποτα. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου έλεγαν ότι θα κάνω το κέφι μου για λίγα χρόνια και μετά θα αναλάβω το μαγαζί. Τελικά κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Από την άλλη, με τη γυναίκα μου είχαμε δύο χρόνια σχέση όταν αποφάσισα να τη βάλω στη δουλειά. Κάναμε μαζί την πρώτη ταινία της. Εκείνη έχει αρχίσει να ζηλεύει τώρα τελευταία και να μου κάνει σκηνές, επειδή με βλέπει με τις 20χρονες. Άδικα, όμως. Μόνο αυτή θα αγαπούσα για πάντα».

Για την Τζούλια και την… τεχνική της στο κρεβάτι, τι έχει να πει;

«Από Ελληνίδες μόνο την Τζούλια ξέρω. Η Τζούλια, όμως, δεν είναι ηθοποιός για να την κρίνω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.