Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

Ο εθισμός στην Coca Cola, την έφτασε 127 κιλά

Όταν η Lisa McKay έφτασε να ζυγίζει 127 κιλά

Η χαρούμενη Αγγλίδα της φωτογραφίας κατανάλωνε κατά μέσο όρο 20 κουτάκια Coca Cola την ημέρα ενώ ήταν τόσο εθισμένη που θα ξυπνούσε καθημερινά στις 4 τα ξημερώματα για να ξαναπάρει την «δόση» της.

Στην ηλικία των 24 , ζύγιζε 127 κιλά και έπρεπε να κλείνει δύο θέσεις κάθε φορά που επρόκειτο να ταξιδέψει με αεροπλάνο ενώ απλές μετακινήσεις μερικών μέτρων μετατρέπονταν σε εφιάλτη
λόγω της εξάρτησης της από τα αναψυκτικά, συνειδητοποίησε πως έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα. μιας και της κοβόταν συνεχώς η αναπνοή. Έναν ολόκληρο χρόνο και μια εγχείρηση μετά η... 25χρονη σήμερα Lisa έχει ήδη χάσει πάνω από 60 κιλά!

Η ίδια δήλωσε: "Ήμουν τόσο εθισμένη σε αυτό που αφότου την έκοψα είχα αρκετά συμπτώματα μεταξύ άλλων και σπασμούς." "Όσο περισσότερη Coca Cola έπινα, τόσο πιο πολύ πεινούσα επίσης. Δούλευα σε μια pub και ξόδευα σχεδόν όλο τον μισθό μου σε φαγητό και φυσικά αναψυκτικά!"
Η Lisa που είναι και μητέρα δύο αγοριών, ομολογεί πως ένιωθε απαίσια μιας και το να βρει ρούχα που να ήταν στο νουμερό της ήταν πραγματικά αδύνατο ενώ απλά πράγματα όπως το να περπατάει ή να κοιμάται ήταν πρόκληση.

Στο ερώτημα πως νιώθει τώρα για τον εαυτό της σήμερα η ίδια απαντά: "Νιώθω φανταστικά! Έχω τόση ενέργεια που μπορώ να τρέχω και να κυνηγάω τα παιδιά όλη μέρα χωρίς να νιώθω καθόλου κούραση! Είμαι πραγματικά ευγνώμων που πρόλαβα να χάσω όλο αυτό το βάρος πριν να είναι πολύ αργά."

enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.