Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Πώς περνά ο Μάκης Ζαγορίτης

Σύμφωνα με τον έπαρχο της Λήμνου, Δημήτρη Σάραγκα, η μετάθεση του Γεράσιμου Ζαγορίτη στο νησί, ως τιμωρία για τις ερωτικές του περιπτύξεις με την Τζούλια Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο, δεν θα είναι τόπος εξορίας αλλά διασκέδασης και πως η μετάθεση του ναύτη εκεί μόνο καλό μπορεί να του κάνει. "Είναι ευπρόσδεκτο το παιδί και του εύχομαι να περάσει πολύ καλά. Δεν είναι όμως δυνατόν η μετάθεση ενός παιδιού στο νησί μας, να γίνεται με την έννοια της εξορίας και της τιμωρίας. Η Λήμνος ...


εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί έναν τέλειο τουριστικό προορισμό. Τέτοιες ενέργειες είναι επιπόλαιες γιατί χαρακτηρίζουν το νησί μας σαν τόπο εξορίας τώρα που είναι η μεγαλύτερη τουριστική περίοδος. Εκτός αν επειδή είναι επώνυμος, έστειλαν το παλικάρι εδώ για να περάσει καλά. Μας δυσφημούν. Δεν έχω δει ακόμα τον Γεράσιμο, θα επιδιώξω να τον δω αλλά εδώ είναι τόπος διασκέδασης".
Ο κ. Σάραγκας όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι του νησιού είναι αγανακτισμένοι με αυτό το γεγονός και πρόσθεσε: "Τέτοιες ενέργειες δεν βοηθούν τον τόπο. Εδώ έχουμε τόσες ομορφιές. Δεν μπορούν να λένε ότι τον έστειλαν εδώ για εξορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.