Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Σε κρίσιμη κατάσταση τοκογλύφος μετά από ξυλοδαρμό

Σε κρίσιμη κατάσταση τοκογλύφος μετά από ξυλοδαρμό

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας τοκογλύφος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από αγνώστους οι οποίοι, όπως εκτιμάται, ήταν θύματά του.

Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι οικονομικά και αρκετοί άνθρωποι έχουν δυσκολία στην ανεύρεση ρευστού καθώς οι τράπεζες έχουν κλείσει τις στρόφιγγες όσον αφορά τα δάνεια. Πολλοί είναι αυτοί λοιπόν που καταφεύγουν σε εξωτραπεζικό δανεισμό και συγκεκριμένα σε τοκογλύφους για να καλύψουν τις άμεσες τους ανάγκες για δανεισμό ρευστού.

Καθώς όμως οι τόκοι από ένα εξωτραπεζικό δάνειο είναι δυσβάσταχτοι και η πίεση μεγάλη, η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου μερικές φορές και δημιουργούνται σοβαρά έκτροπα.

Στη Χαλκίδα, άγνωστοι εισέβαλαν σε καφενείο στη Νεάπολη και έβγαλαν κυριολεκτικά σηκωτό έναν θαμώνα έξω. Αφού τον πέταξαν στη μέση του δρόμου, τον γρονθοκόπησαν άγρια και τον παράτησαν αιμόφυρτο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει το οποίο ειδοποιήθηκε από θαμώνες του καφενείου.

Ο άνδρας που γρονθοκοπήθηκε ήταν τοκογλύφος και εικάζεται πως οι άγνωστοι που τον γρονθοκόπησαν ήταν θύματα του. Ο ίδιος νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.