Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Amita Motion Tour 2010 ( LIVE)

Amita Motion Tour 2010To Amita Motion Tour 2010 υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι το κέφι σας!
Το Amita Motion Tour ανοίγει την αγκαλιά του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και χαρίζει στο κοινό όλης της Ελλάδας μοναδικές εμπειρίες παρέα με κάποια από τα αγαπημένα του συγκροτήματα: τους Sunrise Avenue, τους Stavento feat. Ήβη Αδάμου, τους Professional Sinnerz & τον Κόμη Χ, το Μύρωνα Στρατή, τις Μελιssεs και τους Decibell, που και φέτος θα ανεβάσουν την ενέργεια στα ύψη με τη βοήθεια των πιο θετικών και απολαυστικών events.

Το μουσικό ταξίδι περιλαμβάνει τέσσερις σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα με πρώτη στάση στην Πάτρα, που υποδέχτηκε το Amita Motion Tour με ενθουσιασμό και πολλή θετική ενέργεια!

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου, η πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα γέμισε με μουσική και κέφι, εγκαινιάζοντας έτσι το φετινό tour με τις καλύτερες και πιο αισιόδοξες προδιαγραφές. Το κοινό αψήφησε τη ζέστη και διασκέδασε με τα αγαπημένα του συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες που περίμενε με ανυπομονησία να δει από κοντά.

Το ταξίδι συνεχίζεται στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 21 Ιουλίου και στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου την Τετάρτη 25 Αυγούστου, με τελικό μουσικό προορισμό το ΟΑΚΑ και το εντυπωσιακό Τείχος των Εθνών την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

thetikienergeia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.