Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Βίασε τη 12χρονη κόρη της φίλης του στην Κρήτη

Βίασε τη 12χρονη κόρη της φίλης του στην Κρήτη

Φρίκη στην Κρήτη! Aφησε την ανήλικη κόρη της στον σύντροφό της να την προσέχει για όση ώρα θα έλειπε εκείνη για τη δουλειά της και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε και τη βίασε!

Το περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο, όταν η 35χρονη μητέρα μιας 12χρονης, μην έχοντας κάποιον άλλο να προσέχει την ανήλικη κόρη της, ζήτησε από τον 38χρονο σύντροφό της να μείνει λίγες ώρες με το παιδί μέχρι να επιστρέψει από την εργασία της. Ο 38χρονος από τη Μολδαβία με χαρά δέχτηκε την πρόταση που του έκανε η 35χρονη σύντροφός του από τη Ρουμανία... Αλλωστε, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι ο 38χρονος θα σκεφτόταν να κάνει κάποιο κακό στην κόρη της.

Ομως, όταν επέστρεψε η 35χρονη από τη δουλειά της βρήκε την κόρη της αναστατωμένη και ιδιαίτερα νευρική. Μόλις οι δυο τους έμειναν μόνες τους, η 35χρονη προσπάθησε να εκμαιεύσει από την 12χρονη όλα όσα είχαν συμβεί κατά την απουσία της. Τότε εκείνη έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε από το στόμα του παιδιού της τις αρρωστημένες ορέξεις του 38χρονου Μολδαβού, που βρήκε την ευκαιρία να βιάσει την 12χρονη. Η 35χρονη προσπάθησε να συμπαρασταθεί στο παιδί, που έκλαιγε συνεχώς για όλα όσα της είχε κάνει ο σύντροφος της μητέρας του.

Αμέσως μετά η 35χρονη μητέρα πήγε στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε τον σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση κατά της ανήλικης κόρης της. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, ταξίαρχο Γιάννη Μεσοδιακάκη, ο Μολδαβός αμέσως μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο σύντροφος της 35χρονης Ρουμάνας είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.