Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Τα κορίτσια του Κανάκη (vids)

Οι... άγγελοι του “Ράδιο Αρβύλα”, Χριστίνα Μουστάκα και Ευγενία Σαμαρά, έχουν απασχολήσει μέσα από την παρουσία τους στο “Ράδιο Αρβύλα” και σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για το μέλλον και εντυπώσεις από τη δουλειά τους στην εκπομπή.Χριστίνα Μουστάκα

Με ιδιαίτερο χιούμορ, η Χριστίνα Μουστάκα προειδοποιεί τον Αντώνη Κανάκη... “Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα καθίσω στη θέση του Αντώνη και θα παρουσιάσω την εκπομπή. Τρέμε Κανάκη, έρχομαι!”, σημείωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ.

Παλαιότερα είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κάτι το οποίο δεν ακολουθεί πλέον επειδή δεν τη γεμίζει και δεν την εκφράζει πλέον. “Ποτέ δεν το είδα επαγγελματικά, ούτε είχα σκοπό να κυνηγήσω τη μεγάλη καριέρα στο συγκεκριμένο χώρο. Έκανα την πλάκα μου, ενώ παράλληλα αμειβόμουν πολύ καλά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έχει πάρα πολύ καλή σχέση με το... έτερό της ήμισυ, Ευγενία Σαμαρά, και, όπως σημείωσε, εάν δεν ήταν η χιλιομετρική απόσταση να της χωρίζει θα ήταν “όχι απλά κολλητές, αλλά αυτοκόλλητες". Σε ό,τι αφορά στις φήμες που θέλουν να είναι η νέα σύντροφος του Αντώνη Κανάκη σημείωσε: “τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκομαι δύο ημέρες την εβδομάδα και αυτό για την εκπομπή. Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Ευγενία Σαμαρά

Δραστήριος άνθρωπος, μοιράζει το χρόνο της σε σχολή, ραδιόφωνο και τηλεόραση κάτι έχει συνηθίσει, καθώς από μικρή κινείται σε αυτούς τους ρυθμούς. Σε ό,τι αφορά στην εκπομπή, σημείωσε πως επικρατεί πιεστικό κλίμα, καθώς “μέσα σε μια ημέρα πρέπει να βρεθεί καινούριο υλικό, να μονταριστεί και να σχολιαστεί”.

Δεν ξεχωρίζει κανέναν από τους άνδρες της παρέας, ενώ ανέφερε πως η επιτυχία της εκπομπής οφείλεται στο ότι υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους. “Τα παιδιά τα γνωρίζω από τον πρώτο χρόνο του ραδιοφώνου Imagine 98,7, πριν ακόμα από το Ράδιο Αρβύλα”, σημείωσε, τονίζοντας πως την είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσει έναν από τους τέσσερις, αφού καθένας της βγάζει κάτι διαφορετικό.

Ανάμεσα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο προτιμά το δεύτερο μέσο, καθώς, όπως εκτιμά, η επικοινωνία είναι πολύ πιο δυνατή, ενώ αποτελεί ένα μέσο πιο άμεσο, πιο αληθινό και πιο ελεύθερο. Χαρακτήρισε παθιασμένο με τη δουλειά του τον Αντώνη Κανάκη και γι' αυτό, όπως σημείωσε, θα γίνει αυστηρός όταν πρέπει. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα δύο κορίτσια και μία παράκληση... Αντώνη, μη φωνάζεις στα κορίτσια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.