Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Έβαλε "φωτιά" στο Καραϊσκάκη η Rihanna

Έβαλε  φωτιά  στο Καραϊσκάκη η Rihanna

Την έναρξη της συναυλίας έκαναν οι Vegas τραγουδώντας την μεγάλη επιτυχία τους "Τους πονάει"? Λίγα λεπτά μετά τις δέκα εμφανίστηκε η Rihanna στη σκηνή φορώντας ένα σέξι κορμάκι και ψηλοτάκουνες άσπρες μπότες

Το απόλυτο μουσικό γεγονός χαρακτηρίστηκε από πολλούς η χθεσινοβραδινή συναυλία της Rihanna στο στάδιο Καραϊσκάκη, η οποία κατάφερε να ξεσηκώσει με την σκηνική της παρουσία και τα τραγούδια της ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

Την έναρξη της συναυλίας έκαναν οι Vegas τραγουδώντας την μεγάλη επιτυχία τους "Τους πονάει"? Λίγα λεπτά μετά τις δέκα εμφανίστηκε η Rihanna στη σκηνή φορώντας ένα σέξι κορμάκι και ψηλοτάκουνες άσπρες μπότες κι ερμήνευσε μία επιτυχία από τον τελευταίο της δίσκο, το «Hard». Μαζί της στη σκηνή ήταν χορευτές με ροζ όπλα!

Το στάδιο Καραϊσκάκη ήταν κατάμεστο, και δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες. Από τη συναυλία βέβαια δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και οι επώνυμοι. Ανάμεσα τους, ο Κώστας Σόμμερ, η Όλγα Φαρμάκη, ο Τέρενς Κουίκ, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά τους, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου κ.α.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.