Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Το Μουσείο του Michael JacksonΈνα μουσείο για τον εκλιπόντα αστέρα της ποπ Michael Jackson βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με τον πατέρα του Joe Jackson.

Το project αναμένεται να κοστίσει περί τα 300 εκατ. Δολάρια και θα είναι βασισμένο σε μια ιδέα του Michael που είχε σκεφτεί από το 2003 και που δεν κατάφερε ποτέ να υλοποιήσει.

Ο πατέρας του τραγουδιστή αποφάσισε να δώσει σάρκα και οστά στο όραμα του Jackson και δηλώνει ενθουσιασμένος: «Είναι πραγματικά κάτι που θέλει όλη η οικογένεια. Με χαροποιεί το να υλοποιήσω ένα όνειρο του γιού μου».

Το μουσείο θα χτιστεί στην γενέτειρα του Michael Jackson στο Γκάρι της Ιντιάνα, και ο Δήμαρχος Ρούντι Κλέι δηλώνει ικανοποιημένος:

«Θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας και όταν ολοκληρωθεί αναμένουμε περίπου 750.000 επισκέπτες το χρόνο. Εκτιμώ ότι τα έσοδα για την πόλη μας θα φτάνουν ετησίως τα 100 με 150 εκατομμύρια δολάρια».

Το μουσείο θα αποκαλείται The Jackson Family Museum ενώ θα έχει και κέντρο Τεχνών, το Michael Jackson Performing Arts and Cultural Center.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.