Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Ονόμασε το μωρό της Jazz γιατί γέννησε μέσα σε ένα αυτοκίνητο αυτού του μοντέλου!Μια περήφανη μητέρα στο Χονγκ Κονγκ περιέγραψε γιατί ονόμασε το νεογέννητο μωρό της Jazz μετά τη πρόωρη άφιξή του στον Κόσμο το πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου κουπέ Χόντα μοντέλο Jazz.

Η βρετανή Σάρα Ο' Κόνορ, 33 χρόνων κατόρθωσε να φθάσει μέχρι το χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου Πρίγκιπας της Ουαλίας όταν "η μικρούλα Λιράν Τζαζ αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και έκανε την εμφάνιση της στον κόσμο μας στις 8 Μαρτίου".


Οταν πλέον κατέστη σαφές ότι η επίτοκος δεν θα κατόρθωνε να φτάσει μέχρι την αίθουσα τοκετών, η Ο' Κόνορ δηλώνει " περίπου 15 άνθρωποι έσπευσαν για βοήθεια από το νοσοκομείο. Δύο ή τρεις από αυτούς κρατούσαν μεγάλα σεντόνια για να καλύψουν το χώρο γύρο από το αυτοκίνητο και να προστατέψουν την αξιοπρέπεια μου".


Οταν το βρέφος και η μητέρα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πτέρυγα ανάνηψης της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου, ο πατέρας του μωρού, ο 34χρονος Πολ δήλωσε χαμογελώντας " Στο διαφημιστικό της πρόγραμμα η εταιρία Χόντα δείχνει πώς να χωρέσει μια σανίδα του σερφ ή ένα πλυντήριο στο μπαγκάζ του Jazz, αλλά δεν είδα καμιά διαφήμιση που να δείχνει πώς κάποια μπορεί να γεννήσει μέσα σ' αυτό".

typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.