Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

H Shauna θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει

H Shauna θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει


Βγήκε μπαρότσαρκα η 38χρονη πορνοστάρ και μητέρα τριών παιδιών Shauna Sand (τι νομίζετε; Μόνο η Ντούβλη το κάνει για το παιδί της;) και ο φακός τη συνέλαβε σε… ανάρμοστη πόζα.

Σε μια πόζα από αυτές που δεν έχει συνηθίσει το πρώην κουνελάκι του Playboy. Δηλαδή με… κάποια ρούχα. Ανεπίτρεπτο αναφώνησε- φαντάζομαι, γιατί δεν ήμουνα και μπροστά- και μετακίνησε το ποτήρι που κάλυπτε τα προσόντα της. Κατόπιν επιδόθηκε σε μια εναλλαγή στάσεων προκειμένου να μη χάσει κι ο φωτογράφος το μεροκάματό του. Έχει ευαισθησίες το- κάποτε- κορίτσι που οι καταχρήσεις το έχουν κάνει να μαραθεί σα… μπαγιάτικο μύδι. Πάντως έχει κατά κάποιον τρόπο βίο παράλληλο με την εγχώρια… πoρνοbiz. Και εξηγούμαι ευθύς αμέσως.

Η κυρία της φωτογραφίας γύρισε μια τσόντα πριν λίγο καιρό, η οποία σημείωσε τρελή επιτυχία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γάλλου- προσέξτε το αυτό- παρτενέρ της, ο οποίος και κατέθεσε μήνυση στην εταιρία παραγωγής γιατί, όπως ισχυρίζεται, τον… έριξαν στο χρήμα. Πήρε λιγότερα από όσα έπρεπε υποστηρίζει ο- υπό το φως των κινηματογραφικών προβολέων- παρά χρήμασι εραστής της μιας και η κοινή τους δραστηριότητα απέφερε πολλά εκατομμύρια. Σε αντίθεση με τον Γάλλο- μα καλά εξαγωγή κάνουν;- η πορνομοντέλα μάλλον ματσώθηκε και καλοπερνάει παίζοντάς το ελεύθερη… Το «και ωραια» ας μη το θίξουμε… Μπρρρρρρ


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.