Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Πεντάχρονος με όπλο στην τσάντα του!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι 5χρονος αθίγγανος που πηγαίνει στον 2ο Παιδικό Σταθμό του Ζεφυρίου ,μαζί με τα σχολικά του είδη, μετέφερε στην τσάντα του και ένα πιστόλι με σφαίρες.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι 5χρονος αθίγγανος που πηγαίνει στον 2ο Παιδικό Σταθμό του Ζεφυρίου, μαζί με τα σχολικά του είδη, μετέφερε στην τσάντα του και ένα πιστόλι με σφαίρες.

Η ανεύρεση έγινε όταν οι υπεύθυνοι του Σταθμού, παρατήρησαν ότι η τσάντα ήταν βαριά και φυσικά, το βάρος της δεν είχε κάνει με τα σχολικά του παιδιού.

Το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή του οκτάχρονου
Το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή του οκτάχρονου

Την άνοιξαν και προς μεγάλη του έκπληξη, διαπίστωσαν πως μέσα υπήρχε ένα πιστόλι και δύο κουτιά με σφαίρες!

Το όπλο και οι σφαίρες παραδόθηκαν στους αστυνομικούς από τον πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών. Η παράδοση μάλιστα έγινε δημόσια, κατά την διάρκεια συγκεντρώσεως κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι το όπλο και οι σφαίρες ανήκουν στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στην περιοχή 8χρονης από σφαίρα, φοβήθηκαν μην βρεθούν στην κατοχή τους.

Πάντως, το γεγονός αποδεικνύει ότι το θέμα της οπλοκατοχής έχει λάβει διαστάσεις στην Ελλάδα και είναι παρά πολύ δύσκολο, πλέον, να αντιμετωπιστεί.

Όμως, το να φέρουν όπλα ανήλικοι και μάλιστα μέσα σε σχολικές αίθουσες, υπερβαίνει κάθε όριο.

Η 8χρονη είχε τραυματιστεί από σφαίρα, την στιγμή που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στο Ζεφύρι. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και έως σήμερα, παρά τις έρευνες των αστυνομικών, δεν έχει βρεθεί ακόμη ο δράστης που έριξε την σφαίρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής όμως εκτιμούν ότι είναι άτομο που διαμένει στην περιοχή και το οποίο, όπως αρκετά άλλα, οπλοφορούν παράνομα.

Σπύρος Κουντούρης
skountouris@pegasus.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.