Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Ελένη Μενεγάκη και Νίκος Μουτσινάς σε "ερωτική" σχέση

Ελένη Μενεγάκη και Νίκος Μουτσινάς σε "ερωτική" σχέση

«Ερωτική» χαρακτηρίζει την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος σε συνέντευξη του δηλώνει «ευγνώμων» για την ευκαιρία που του έδωσε η Ελένη να σταθεί δίπλα της και αποκαλύπτει πως είναι η σχέση τους πίσω από το πλατό της εκπομπής.

«Με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ένα τηλεοπτικό ραντεβού που μας βγήκε την κατάλληλη στιγμή και με απογείωσε. Της χρωστάω πολλά φέτος. Η Ελένη με βοήθησε πάρα πολύ, βοήθησε να με ξαναδεί ο κόσμος με χαμόγελο, γιατί η περσινή μου χρονιά δεν ήταν καλή», λέει ο Νίκος, που παρομοιάζει την εμφάνιση του στον «Καφέ» με… το σήριαλ «Love Boat». Κοινώς, πάει στην εκπομπή, κάνει την πλάκα του και φεύγει… Τι γίνεται όμως όταν κλείνουν τα φώτα; Παραμένουν με την Ελένη όπως και on camera;;;

Δεν θα το λέγαμε… Αυτό που προκύπτει από τα λεγόμενα του Ν. Μουτσινά είναι ότι η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» παραμένει «βασίλισσα» και μετά το τέλος της εκπομπής. Μπορεί να ζητάει on air από τον Νίκο να πάει να μείνει σπίτι της, για να της φτιάχνει κάθε μέρα την διάθεση, αλλά «δεν έχουμε την επαφή που φαντάζονται κάποιοι», λέει ο ίδιος, που σπεύδει να την δικαιολογήσει λέγοντας «έχει παιδιά, έχει τη δουλειά της, τη ζωή της. Αλλά η διάθεση να καθίσουμε μετά την εκπομπή να μιλήσουμε και να γελάσουμε υπάρχει».

Ο Ν. Μουτσινάς αποκαλύπτει ότι θα συνεχίσει και του χρόνου δίπλα στην Ελένη, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα σε τι βάση θα είναι η συνεργασία τους. «Μου αρέσει πολύ που πηγαίνω δύο φορές την εβδομάδα και περιμένω και με περιμένουν πότε θα ξαναπάω για να περάσουμε καλά. Είναι μια ερωτική σχέση αυτή η σχέση με την Ελένη. Όπως είναι η ερωτική σχέση στην αρχή, που δεν έχει ρουτίνα ούτε βαρεμάρα, ούτε συνήθεια, έχεις μόνο αυτή τη γλυκιά αναμονή, αυτό το «αχ, να πάω να δω το ραντεβού μου». Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ», συμπληρώνει.

Και μπορεί στον Νίκο να «αρέσει πολύ», αλλά της Ελένης της «γύρισε» το μάτι όταν διάβασε περί ερωτικής σχέσης των δύο και χθες στην εκπομπή της του έδειξε τον εκνευρισμό της: «Αυτά πας και λες και αν δεν μας κρεμάσουν τα κουδούνια, εμένα να μην με λένε Ελένη».

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.