Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Πατίτσας- Χρουσαλά έκαναν πάρτι στο Αβέρωφ!

Πατίτσας- Χρουσαλά έκαναν πάρτι στο Αβέρωφ!

Μοντέλα με αποκαλυπτικά φορέματα, δωδεκάποντες γόβες και το απαραίτητο ποτό στο χέρι, ποζάρουν προκλητικά μπροστά στα πυροβόλα του θωρηκτού σαν να βρίσκονται σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής και όχι σε ένα σύμβολο της ιστορίας... Οι φωτογραφίες με το κατάστρωμα του ένδοξου θωρηκτού να έχει μετατραπεί σε πίστα για τσιφτετέλια, προκαλούν το λαϊκό αίσθημα!

Ο λόγος για το νεόνυμφο ζευγάρι Πατίτσα- Χρουσαλά που μετέτρεψαν σε γαμήλιο πάρτι την εκδήλωση της ναυτιλιακής εταιρείας «AtlasMaritime» -που ανήκει στην οικογένεια Πατίτσα- με αφορμή την λήξη της έκθεσης «Ποσειδώνια 2010», την περασμένη Πέμπτη.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη είδε σήμερα στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» τις φωτογραφίες του θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ- του πλοίου - σύμβολο για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό να μετατρέπεται σε μπιτς μπαρ, ενέργεια που φθάνει ακόμα και την προδοσία.

Ακόμα και ειδικό μπουφέ είχαν στήσει οι διοργανωτές με ποτά και καλάθια με κουφέτα σε διάφορα χρώματα πάνω στο κατάστρωμα. Φωτορυθμικά φώτιζαν ολόκληρο το πλοίο. Σίγουρα οι κυρίες με τα μίνι δε γνωρίζουν για το Ναύαρχο Κουντουριώτη και την απελευθέρωση του Αιγαίου. Αυτοί που τους το παραχώρησαν όμως; Είναι ανιστόριτοι, αφελείς ή προδότες;

«Ευτελίζουν για μια ακόμη φορά την κοινωνία μας τη δημόσια ζωή μας. Το Αβέρωφ έχει τη δική του ιστορία, δεν έχει ιστορία καλλιστείων» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην αρχηγό του στόλου, Γρηγόρη Δεμεστίχα, μας είπε «Το ζευγάρι να ζήσει και να ευτυχίσει ομως εκπλήσσομαι και θυμώνω. Το θωρυκτό Αβέρωφ είναι σύμβολο. Τέτοιες εκδηλώσεις έχουν θέσεις σε κοσμικά κέντρα αλλά βεβηλώνουν τα εθνικά κειμήλια. Δε νομίζω ότι ο Κουντουριώτης, ο ναύαρχος, θα είχε φανταστεί να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις...

Από την πλευρά του το ζευγάρι υποστηρίζει ότι η ναυτιλιακή εταιρία του Λέοντα Πατίτσα είχε όλες τις νόμιμες άδειες για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η δημοσίευση των εικόνων της ντροπής στο θωρηκτο έχει προκαλέσει αναστάτωση και στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού το οποίο διέταξε έρευνα και υποστηρίζει ότι: «Εχουν ήδη ζητηθεί από τον Διευθυντή του ΠΝΜ ΑΒΕΡΩΦ έγγραφες εξηγήσεις για το τι ακριβώς έγινε στο χώρο και εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτές θα καταλογιστούν.»

Αν οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι ο απόλυτος ξεπεσμός της ελληνικής ιστορίας , τότε τι είναι; Κι αν για ένα τέτοιο θέμα δεν υπάρχει άμεση παρέμβαση της Πολιτείας με παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.