Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Πιάνουν φοροφυγάδες στα νυχτερινά κέντρα

Πιάνουν φοροφυγάδες στα νυχτερινά κέντρα

Μετά τους γιατρούς στο Κολωνάκι που δήλωναν λιγότερα και από ανειδίκευτο εργάτη, στη «φάκα» του ΣΔΟΕ βρίσκονται τρανταχτά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας. Αθλητές, δικαστικοί, συμβολαιογράφοι, καλλιτέχνες και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων είναι μόνο μερικοί από αυτούς, ενώ κάποιοι προδόθηκαν από τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση!

Εκτός από τους ήδη γνωστούς «φτωχούληδες» γιατρούς, οι άνδρες του ΣΔΟΕ έχουν εντοπίσει όργιο φοροδιαφυγής σε 20 μεγαλογιατρούς και δικηγόρους, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες του ΣΔΟΕ πήγαν σε μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία και, αφού πήραν στοιχεία για τις εγχειρήσεις που έχουν κάνει περίπου 2.500 γιατροί, τα συνέκριναν με τα δηλωθέντα εισοδήματα.

Παρόμοια τακτική ακολουθήθηκε και στους δικηγόρους, με στοιχεία που δόθηκαν από το Πρωτοδικείο. Όπως διαπιστώθηκε, πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωναν ως εισόδημα μόνο τις υποχρεωτικές εμφανίσεις στα δικαστήρια.

Στη «φάκα» βρίσκονται και γνωστοί καλλιτέχνες, που δηλώνουν ότι εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα ή συναυλίες με χαμηλό μισθό ή εντελώς δωρεάν.

Όσο για τα νυχτερινά κέντρα και τα εστιατόρια; Οι άνδρες του ΣΔΟΕ εμφανίζονται ως πελάτες και καταγράφουν τα πάντα, ενώ αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους μόλις αντιληφθούν το παραμικρό και το πρόστιμο πέφτει ατάκα και επί τόπου...


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.