Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Τα μπάνια του Γιώργου Παπανδρέου

Τα μπάνια του Γιώργου Παπανδρέου

Με κάθε ευκαιρία πέφτει στα βαθιά ο Γιώργος Παπανδρέου, που κολύμπησε στα γαλανά νερά του Πόρου, όπου έφτασε με κανό, όπως έκανε το Πάσχα στην Ύδρα! Όταν δεν πετάει, κολυμπάει ο πρωθυπουργός, αφού το νερό είναι το αγαπημένο του στοιχείο και, μαζί με το ποδήλατο, τον βοηθά να κρατιέται σε φόρμα.

Στον λιγοστό χρόνο που του απομένει μεταξύ συσκέψεων στο Μαξίμου, Βουλής και ταξιδιών στο εξωτερικό, ο κ. Παπανδρέου δεν χάνει την ευκαιρία να αθληθεί. Έτσι και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οπότε και βρέθηκε στον Πόρο μαζί με την σύζυγό του, Άντα.

Αυτή τη φορά, ο πρωθυπουργός διέσχισε με το κανό του το στενό μεταξύ Πόρου και Γαλατά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι μόνοι που τον αντιλήφθηκαν ήταν οι επιβάτες του ταχύπλοου της γραμμής, που έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν έφτασαν κοντά και κατάλαβαν ποιός ήταν...

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου όπου διέμεινε το πρωθυπουργικό ζεύγος είχαν κάνει τις απαραίτητες εργασίες στα δύο κανό που έχουν, ένα κόκκινο και ένα λευκό. Ωστόσο, ο Γιώργος Παπανδρέου τους την «έσκασε» και επέλεξε ένα πορτοκαλί, που κατέφτασε με αυτοκίνητο ειδικά για την περίσταση.

Όπως λέει ειδικός στο «Βήμα της Κυριακής» -που φιλοξενεί και πλούσιο φωτορεπορτάζ- το πρωθυπουργικό κανό είναι από τα πλέον ακριβά και το χρώμα του εγγυάται την ασφάλεια μέσα στη θάλασσα, ενώ ο πρωθυπουργός φορά σωσίβιο που σημαίνει ότι ακολουθεί τους κανόνες. Όσο για τα μπράτσα του; Πολύ γυμνασμένα για την δουλειά γραφείου που κάνει... Πάντως, αν κρίνουμε από το ότι κρατά το κουπί ανάποδα, ο κ. Παπανδρέου δεν ξέρει καλή κωπηλασία, χώρια που είναι και αργός...

Το πρωί της περασμένης Κυριακής, ο κ. Παπανδρέου άφησε το κανό στην άκρη και απόλαυσε μια βουτιά στα γαλανά νερά, υπό την θερινή βροχή.

Αφού βγήκε από την θάλασσα, με το μαύρο μαγιό και την ροζ μάσκα, ο πρωθυπουργός τυλίχθηκε με μια πετσέτα και ανέβηκε στο δωμάτιό του.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.