Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Σαλπιγγίδης - Λέτο = ΣκόκοΗ δελεαστική πρόταση της Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό για τον Λέτο, η οποία επιβεβαιώνεται επίσημα και από την Πορτογαλία, φέρνει εξελίξεις και στην υπόθεση του Σκόκο! Στην Πορτογαλία θεωρούν δεδομένο όπως τόνισαν στο SPORTNET ότι ο Λέτο μετακομίζει στην Λισσαβόνα για λογαριασμό των "αετών" με το ελκυστικό ποσό των 10 εκάτ. ευρώ.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι έχει γίνει ήδη η κρούση στον Παναθηναϊκό που δύσκολα θα αρνηθεί τα χρήματα που προσφέρει η Μπενφίκα, μολονότι οι Πράσινοι θα πρέπει να συμφωνήσουν μετά από… συμβούλιο για την παραχώρηση του παίκτη!

Η εξίσωση

Με δεδομένο ότι ο Σαλπιγγίδης πάει Τούμπα και ο Λέτο Πορτογαλία, η λύση της εξίσωσης για τον Παναθηναϊκό φέρνει τον Σκόκο ακόμα πιο κοντά στην Παιανία!

Δύο ακραίοι αποχωρούν, χρήματα θα μπουν στο ταμείο του Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ περιμένουν την κρούση των Πράσινων για τον Αργεντίνο χαφ η οποία θα αγγίζει τα 2,5 εκάτ. ευρώ!

Ακόμα και αν αποκτηθεί ο Γιοβάνοβιτς, θα γίνει σίγουρα πρόταση για τον Σκόκο καθώς είναι πρώτος στόχος για τον Παναθηναϊκό που χρειάζεται δύο παίκτες για να καλύψει τα άκρα του.

Για τον Σκόκο στην ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής. Και μπορεί τις τελευταίες μέρες να ανησυχούσαν ότι τελικά δε θα εμφανιστεί ομάδα για τον ζητήσει, η Μπενφίκα αλλάζει τα δεδομένα, ενώ φέρεται να υπάρχει και ενδιαφέρον από σύλλογο της Ανατολικής Ευρώπης.

Αναμονή στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο είτε με ανταλλάγματα είτε χωρίς έχει τον πρώτο λόγο. Τον είχε άλλωστε εξαρχής, παρότι ο Ολυμπιακός πίεσε και πιέζει για να κάνει το deal.

Στο λιμάνι ωστόσο έχουν λύσουν άλλα πράγματα, ενώ ο Παναθηναϊκός που ακόμα αναζητά πρόεδρο είναι σε θέση ισχύος ειδικά μετά την πρόταση της Μπενφίκα για τον Λέτο. Αρκεί φυσικά να έρθει το επίσημο χαρτί από την Λισσαβόνα και να δώσει το ΟΚ ο Παναθηναϊκός.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού με την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Λέτο, ο Παναθηναϊκός θα θέσει το πλάνο Σκόκο σε επίσημη εφαρμογή!

Εφόσον πραγματοποιηθεί αυτό το deal η ΑΕΚ θα κινηθεί πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ζεοβάνι περιμένει τους Κιτρινόμαυρους, ο Ντιοπ παραμένει στόχος (έστω κι αν είναι δύσκολος), αλλά ακόμα και αν δεν…. κάτσει ο Σενεγαλέζος η ΑΕΚ κινείται για αμυντικό χαφ με την δυναμική του!


Γ. Φωσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.