Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Η Τζούλια Αλεξανδράτου απέναντι στην αστυνομική βία

Η Τζούλια Αλεξανδράτου απέναντι στην αστυνομική βία

Περιπέτειες με τα… όργανα της τάξης φαίνεται ότι είχε το βράδυ της Κυριακής η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η ξανθιά, μοντέλα, τραγουδίστρια, «ηθοποιός» και σύντομα… τηλεπαρουσιάστρια καταγγέλλει μέσω του στενού της συνεργάτη Μένιου Φουρθιώτη, ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας!!!!

Όλα έγιναν την Κυριακή το βράδυ, όταν καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στην Εκάλη την σταμάτησαν για έλεγχο άνδρες της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί, χωρίς να της δείξουν ταυτότητα ή κάποιο άλλο στοιχείο που να δείχνει την ιδιότητά τους, την πίεσαν να ομολογήσει κάτι το οποίο δεν είχε κάνει, καθώς είχαν μια καταγγελία για ένα μαύρο τζιπ.

Ο Φουρ Φουρ, με το γνώριμο… «καταγγελτικό» του ύφος είπε ότι δεν φτάνει που δεν έλεγξαν για ποιο τζιπ πρόκειται, αλλά πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητο και ναρκωτικές ουσίες!!!

Σου λέει, η… ψύχραιμη κατά τα άλλα Τζούλια, τα έχασε τελείως έτρεμε ολόκληρη από το σοκ.

Ακολούθησαν σκηνές από αστυνομική ταινία με δέκα περιπολικά και 30 αστυνομικούς να την περικυκλώνουν λες και ήταν η super καταζητούμενη.

Ο Φουρ Φουρ μάλιστα αποκαλύπτει ότι η Τζούλια έπαθε κρίση πανικού, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της έλεγαν τι καλή που ήταν στο φημισμένο πλέον πορνό DVD. Τελικά όμως την άφησαν ελεύθερη με μια κλήση γιατί δεν φορούσε ζώνη!!!!

Όλα αυτά βρε παιδί μου γιατί δεν φορούσε ζώνη!!! Τι να πει κανείς;;;

Πάντως η Τζούλια το είπε… Θα τους κάνει μήνυση!!!! Παλιά μου τέχνη κόσκινο δηλαδή!!! Θα τους ζητήσει μάλιστα 500.000 ευρώ για σεξουαλική παρενόχληση και θα επικοινωνήσει και με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη για να του αναφέρει το περιστατικό!!!!

Τζούλια η επαναστάτρια… Τώρα τα βάζει και με την αυθαιρεσία των αστυνομικών.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.