Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Φρικτή ιστορία κανιβαλισμού συγκλονίζει

Φρικτή ιστορία κανιβαλισμού συγκλονίζει

Μια φρικτή ιστορία κανιβαλισμού συγκλονίζει την Κένυα. Ένας κατά συρροή δολοφόνος σκότωσε 19 ανθρώπους, για να τους πιει το αίμα, και αποκάλυψε στην αστυνομία άλλα πέντε σημεία στο Ναϊρόμπι, όπου είχε διαπράξει τα εγκλήματά του.

Οι αποκαλύψεις του δράστη, πρώην φρουρού ασφαλείας που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, αλλά και από κατοίκους των συνοικιών που ερευνώνται. Επίσης, η δράση του ταιριάζει απόλυτα με φακέλους δολοφονιών που δεν έχουν διαλευκανθεί.


Ο 32χρονος Φίλιπ Ονιάντσα οδήγησε τους αστυνομικούς σε συνοικία στο Νότιο Ναϊρόμπι, όπου είχε εγκαταλείψει τα πτώματα δύο γυναικών, τις οποίες σκότωσε τον Απρίλιο του 2009.


Ο ίδιος οδήγησε στη συνέχεια τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε θάψει τα πτώματα άλλων δύο γυναικών, στο Νγκονγκ Φόρεστ στα περίχωρα της πόλης και μετά σε βόρειο προάστιο της κενυατικής πρωτεύουσας, όπου είχε δολοφονήσει άλλη μία γυναίκα.


Ο δολοφόνος, που όλοι θεωρούσαν ήσυχο και διακριτικό άνθρωπο, δήλωσε πως δεν είχε βιάσει ποτέ τα θύματά του, αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά, αλλά τους έπινε το αίμα, υπακούοντας σε μία μυστηριώδη απόκρυφη τελετή. Επίσης, πρόσθεσε πως σκοπός του ήταν να σκοτώσει εκατό ανθρώπους.


«Δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα τα θύματά μου, γιατί, όταν αισθανόμουν την ανάγκη να πιω αίμα, πήγαινα κατευθείαν στο στόχο μου», είπε ο ίδιος, έχοντας ομολογήσει μέχρι τώρα εννιά δολοφονίες στο Ναϊρόμπι και δέκα σε άλλες πόλεις της Κένυας.


Η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη μία δασκάλα, την οποία ο δολοφόνος υπέδειξε ως εκείνη που τον μύησε στους τελετουργικούς φόνους.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.