Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Έσωσε τη μητέρα της αλλά την οδήγησαν στο κρατητήριο

Έσωσε τη μητέρα της αλλά την οδήγησαν στο κρατητήριο

Η Δικαιοσύνη αποκατέστησε την τάξη, αφήνοντας τελικά ελεύθερη την 16χρονη μαθήτρια, που έσωσε τη μητέρας της, χτυπώντας με τηγάνι στο κεφάλι τον πατέρα της, ο οποίος είχε ήδη προλάβει να καταφέρει τρεις μαχαιριές στον τράχηλο της εν διαστάσει συζύγου του. Η 16χρονη έμεινε δύο ημέρες στα κρατητήρια, έχασε τις εξετάσεις ισάριθμων μαθημάτων, τις οποίες καλείται πλέον να συνεχίσει κάτω από το έντονο ψυχολογικό βάρος.

Εις βάρος της κοπέλας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακές επικίνδυνες σωματικές βλάβες και μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη την Τρίτη. Ο δικηγόρος της δικαίως είπε «κρατήθηκε άδικα μια ηρωίδα, που αποσόβησε ένα βέβαιο θάνατο». Από το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του 48χρονου δράστη και πατέρα της 16χρονης, προέκυψε ότι είχε σκοπό να σκοτώσει την 37χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια ν’ αυτοκτονήσει.


Μάλιστα, με το ίδιο σημείωμα ζητούσε να ταφεί μαζί με τη σύζυγό του, στην οποία επιτέθηκε την Κυριακή στη Χερσόνησο, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, αφού θεωρούσε ότι τον απατούσε. Τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, που έβλεπαν από το μπαλκόνι του σπιτιού το αιματηρό επεισόδιο, επενέβησαν με το γνωστό τρόπο και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος δεν απολογήθηκε, καθώς πήρε προθεσμία, μέχρι να βρεθεί δικηγόρος και ν’ αναλάβει την υπεράσπισή του.


Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.