Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

«Ο Λευκός Πύργος θα γίνει... μπλε»

Μετά τα Τέμπη, σήμερα ο Λευκός Πύργος. «Θα γίνει μπλε», λένε οι φίλοι του Ηρακλή στα «ερτζιανά» της Θεσσαλονίκης, που λόγω της κατάστασης στην ιστορική ομάδα μερικά εξ ευτών έχουν ήδη γίνει... μπλε και μεταδίδουν συνεχώς εκπομπές με θέμα τις κινητοποιήσεις.

Μπλόκαραν τα Τέμπη χθες οι οπαδοί του Ηρακλή Μπλόκαραν τα Τέμπη χθες οι οπαδοί του Ηρακλή Χθες, πάνω από 3.000 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με φίλους του Ηρακλή «μπλόκαραν» επί τρίωρο τα Τέμπη, «κόβοντας» συμβολικά τη χώρα «στα δύο», συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές κινητοποιήσεις για 7η συνεχή ημέρα.

«Αλλοι έκοψαν την Ελλάδα στα δύο εδώ και χρόνια, εμείς φωνάζουμε για το δίκαιο της ομάδας μας και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι την τελική δικαίωση», δήλωσε στα Τέμπη ο Μάκης Σαρλής, εκ των γνωστότερων φιλάθλων του Ηρακλή. Οι Θεσσαλονικείς εντείνουν τις προσπάθειές τους για να «ακουστεί» το δίκαιο του αιτήματός τους, όπως λένε, τη στιγμή που σήμερα θα κατατεθεί η έφεση στην ΕΠΟ, μετά την απόρριψη της αίτησής τους για συμμετοχή στη νέα Σούπερ Λίγκα πρωτόδικα.

Χθες η «μηχανοκίνητη» πορεία ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι απ' το Ιβανώφειο και χωρίς παρατράγουδα (πέραν μιας σύγκρουσης οχημάτων καθ' οδόν χωρίς τραυματίες) έφτασε στις πέντε το απόγευμα στα Τέμπη. Εκεί, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, που δεν χρειάστηκε σε καμία περίπτωση να επέμβουν, φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και αποχώρησαν περίπου στις 8 το βράδυ. Επέτρεπαν τη διέλευση ασθενοφόρων και οχημάτων που ήταν απαραίτητο να περάσουν και σήμερα οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αστυνομία ενημέρωνε τους οδηγούς για να επιλέξουν «εκτροπές» από άλλα σημεία του τοπικού οδικού δικτύου. Το απόγευμα στις 7 θα συγκεντρωθούν στο Ιβανώφειο -υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλής- και μετά πεζή θα κινηθούν προς την πλατεία του Λευκού Πύργου, όπου θα κορυφωθεί η κινητοποίηση. Παράλληλα την Τετάρτη σχεδιάζεται να γίνει μεγάλη «μηχανοκίνητη» πορεία από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, όπου θέλουν να κάνουν μεγάλη διαδήλωση.

Το περασμένο Σάββατο νεαροί αθλητές του Ηρακλή πήγαν στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης (άλλοτε υπουργείο) μαζί με παράγοντες του συλλόγου και παρέδωσαν ψήφισμα στην υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ νωρίτερα απέκλεισαν συμβολικά την Αγίου Δημητρίου, στην πλατεία Διοικητηρίου.

Ολα αυτά ενώ η διοίκηση της ομάδας με τη συμβολή διακεκριμένων νομικών έχει ολοκληρώσει τα συμπληρωματικά στοιχεία στον φάκελο της ομάδας και αισιοδοξεί ότι θα πάρει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα από την επιτροπή εφέσεων. *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.