Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ - Κατσιώρας: «Προτείνουμε Αρη Καρακούση»Σαν μία πραγματικά ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Πόλυς Κατσιώρας, την χτεσινή (07/06) συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Ερασιτέχνη. Μιλώντας στον Sport103 fm για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ήταν μια πραγματικά ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά. Εμείς κάναμε την πρόταση για ενωτικό σχήμα και γι΄ αυτό συμπεριλάβαμε και τον κ. Κανώτα. Πρόεδρο προτείνουμε τον Αρη Καρακούση. Ο κύριος Κανώτας μας απάντησε ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει διοίκηση...».

Για το σχέδιο που υπάρχει και την επόμενη μέρα τόνισε: «Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχει ακόμη ένα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα θα αποφασίσει ο ΑΣ. Αυτό που καταθέσαμε είναι ένα αναλυτικό σχέδιο αναφορικά με τα έσοδα και το μπάτζετ της νέας σεζόν το οποίο είναι εγγυημένο. Εξηγούμε αναλυτικότατα όλους τους τρόπους που θα εξασφαλίσουμε τους απαιτούμενους πόρους.

Η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ πρέπει να αποτελείται από ενωτικό σχήμα. Ο Δημήτρης Πατρίδας έχει ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να βοηθήσει ακόμη περισσότερο το νέο σχήμα σε σχέση με το υπάρχον σε μια πολύ δύσκολη εποχή όσον αφορά τη ρευστότητα. Έχουμε τη διαβεβαίωση του για αυτό. Έχει τους δικούς του λόγους να μην επιθυμεί να είναι μέσα στο συμβούλιο αλλά δεν περισσεύει από τον ΠΑΟΚ. Οι τελευταίες εβδομάδες είχαν στόχο εμένα και τον κ. Πατρίδα».

Για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά ξεκαθάρισε: «Η εκκαθάριση της συναυλίας του Ρουβά και κάποια άλλα για τα οποία παρουσιάσαμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Τα δημοσιεύματα είχαν στόχο να μας δυσφημήσουν, πήγαζαν από κάπου και στόχευαν να μας αποτρέψουν να ασχοληθούμε με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να μας απαντήσουν πώς βγήκαν τα οικονομικά στοιχεία στη φόρα. Ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει αυτά τα στοιχεία και να τα δίνει στη δημοσιότητα; Δεν ενδιαφέρεται για αυτά ο φίλαθλος. Αυτός ενδιαφέρεται για την επόμενη μέρα της ομάδας. Πείτε μου αν έχω βγάλει ένα οικονομικό στοιχείο από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκα».

Για την παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου επεσήμανε: «Έχει λόγο περισσότερο από όλους μας. Εδώ κι ένα χρόνο ο Νίκος Σταυρόπουλος έκανε το γήπεδο σπίτι του και δεν έχει λόγο στην επιτροπή του μπάσκετ; Και φυσικά συνεχίζει από τη θέση στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα.»

Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι την επόμενη μέρα της απόφασης που θα πάρει ο ΑΣ θα δρομολογηθούν και οι αγωνιστικές εξελίξεις. Όποιος έχει να προτείνει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, είναι ευπρόσδεκτος. Εμείς ό,τι προτείναμε έχει λειτουργήσει».sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.