Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξεκινά διεθνή καριέρα!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξεκινά διεθνή καριέρα!

Για Γερμανία πετάει αυτήν την ώρα η Τζούλια Αλεξανδράτου, έχοντας στο πλευρό της πάντα τον… αυτοκόλλητό της Φουρ Φουρ!!!!

Μετά την… «μεγαλειώδη» καριέρα της στην Ελλάδα, η Τζούλια τώρα θα ταξιδέψει μέχρι τη Γερμανία, όπου έχει φτάσει η φήμη της και όπως μας ενημέρωσε έχει πάρα πολλούς θαυμαστές, όχι μόνο Έλληνες, αλλά και Γερμανούς, οι οποίοι ως γνωστόν ξέρουν να εκτιμούν το καλό πορνό βίντεο.

Η Τζούλια όμως εκεί που θα πάει δε θα γυρίσει νέο ροζ dvd. Όοοοοχι, όπως είπε θα πάει για να τραγουδήσει για τους Έλληνες μετανάστες που της ζητούν συνέχεια να τους επισκεφθεί και μάλιστα οι… «συναυλίες» της είναι και soldout!!! Ποια Rihanna και ποια Lady Gaga, σου λέει η Τζούλια είναι έτοιμη να κάνει θραύση και στην Ευρώπη

Έχει μάλιστα μιλήσει και με τον μάνατζερ της νικήτριας της φετινής Eurovision και πιθανόν να δούμε και μια συνεργασία μεταξύ τους. Άλλωστε οι δυο τους έχουν πολλά κοινά… Είναι και οι δύο… «τραγουδίστριες» και έχουν καταγράψει στην κάμερα αισθησιακές τους στιγμές.

Για να την τιμήσει δε, η Τζούλια θα τραγουδήσει το τραγούδι της Λένας στα ελληνικά και στα αγγλικά, καθώς και τα υπόλοιπα που λέει συνήθως στα διάφορα εξτραδάκια που έκανε σε όλη την Ελλάδα. Το «Opa» πάντως δε θα το πει γιατί λεει ότι τραγουδάει μόνο τραγούδια που βγήκαν… πρώτα!!!! Ακούς Αλκαίο;;;;

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.