Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Η πρωινή ζώνη στην νέα τηλεοπτική σεζόν

Η πρωινή ζώνη στην νέα τηλεοπτική σεζόν

Τι και αν δεν έχει τελείωσε η φετινή σεζόν; Τι και αν δεν έχουν «κλείσει» επίσημα οι συμφωνίες για την επόμενη χρονιά; Τα όργανα έχουν ήδη αρχίσει για τους τηλεαστέρες και παρόλο που δεν είναι τίποτα σίγουρο, οι φήμες για μεταγραφές και νέα σχήματα έχουν οδηγήσει μερικούς ένα βήμα πιο πέρα… στις προβλέψεις!!

Ο Γιώργος Καραμέρος θεωρώντας δεδομένο ότι θα έχει «απέναντι» του, του χρόνου, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά , καθώς ακούγεται έντονα ότι θα παρουσιάζουν το πρωινό του Mega, «προειδοποίησε» μέσω «Πρωινής Μελέτης»: «Δεν υπάρχει συνταγή. Υπάρχουν άνθρωποι και σημασία έχει πως χειρίζονται τα πράγματα και τις καταστάσεις. Το Mega είναι ένα μεγάλο κανάλι και θα κάνει και αυτό την αντεπίθεση του, φαντάζομαι. Όπως έκαναν και με τα παιδιά του «Όμορφου Κόσμου», τα οποία έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια και κάποιες μέρες τα πήγαν και καλά».

Σαν να λέει, δηλαδή: «Εντάξει, ας κάνουν και αυτοί την προσπάθεια τους, αλλά δεν θα πιάσει, όπως δεν έπιασε με την πεντάδα»!!! Αυτό που δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψη ο Γιώργος Καραμέρος -ή κάνει ότι δεν λαμβάνει- είναι πως ο Λιάγκας και η Σκορδά, θα είναι το πρώτο παντρεμένο ζευγάρι που, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται μαζί στο ίδιο πλατό. Και όσο να το πούμε κάτι παραπάνω θα πιάσει στα νούμερα από τον «Όμορφο Κόσμο». Άσε που θα είναι και νεόνυμφοι τον Σεπτέμβριο….

«Το καθημερινό είναι ένας μαραθώνιος. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αγάπη, χωρίς καθημερινά να ξεπουλάμε τους εαυτούς μας…», συνέχισε ο Γιώργος Καραμέρος, για να καταλήξει… «Ας μπουν τα παιδιά στο στίβο και θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος»!!!

Και μπορεί να δείχνει σιγουριά στα λόγια, αλλά η ψυχούλα του το ξέρει κατά πόσο πιστεύει ότι θα κατακτήσει και του χρόνου την πρωτιά.

Είναι αμφίβολο το πώς θα μοιραστεί η πίτα του ανταγωνισμού, γιατί εκτός από την πρωτοτυπία των Λιάγκα- Σκορδά, δεν ξέρει κανείς την αντίδραση της Ελένης, η οποία μάλλον δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα επιδιώξει να κάνει τονωτικές ενέσεις.

Εν τω μεταξύ, τα δύο ραντεβού της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα με τον Πέτρο Μπούτο δείχνουν πως η συμφωνία είναι σε καλό δρόμο. Τι σε καλό δηλαδή; Έχουν ήδη δώσει τα χέρια, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα τίποτα ακόμα, καθώς η Φαίη Σκορδά δεν έχει τελειώσει τις εκπομπές της στο Alter.

Όπως και να έχει, είναι κρίμα για την πεντάδα του «Όμορφου Κόσμου», που πραγματικά δούλεψε σκληρά την χρονιά που μας πέρασε, αλλά δεν είχε την στήριξη που αναμενόταν από το κανάλι.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.