Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - Με τις... ευχές του Μπρούστερ!Να μη φοβηθεί την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και να υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης προέτρεψε-συμβούλεψε τον Μαρκ Κερ, ο Κρεγκ Μπρούστερ. Ο Σκωτσέζος... φιλέλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε από την εφημερίδα “Evening Express” αν βλέπει με καλό μάτι την πιθανή μετακόμιση του Κερ στη χώρα μας και απάντησε πως: “έχω περάσει εκεί πέντε χρόνια και δεν θα το μετανιώσει”.

Όπως είχαμε γράψει και χθες (σ.σ. Τρίτη), σύμφωνα με τον σκοτσέζικο Τύπο, ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή της Αμπερντίν. Το συμβόλαιο του Κερ ολοκληρώνεται και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος, αφού δεν αποδέχτηκε και τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ομάδας του.

Όπως ήταν λογικό, με τα νέα οικονομικά μέτρα και την γενική κατάσταση στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν κάποιοι ενδοιασμοί στον ίδιο όσον αφορά τη μετακόμιση του στη χώρα μας, αλλά μετά και την παρέμβαση Μπρούστερ, μοιάζει να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ομάδα της Αρκαδίας.


sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.