Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Πανελλαδικές 2010: Το πρόγραμμα στα ειδικά μαθήματα

Πανελλαδικές 2010: Το πρόγραμμα στα ειδικά μαθήματα

Στα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν σύντομα οι μαθητές των Λυκείων (ΓΕΛ- ΕΠΑΛ κ.λπ.) και οι κάτοχοι πτυχίου Β’ κύκλου ΤΕΕ, οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα από τα εν λόγω μαθήματα.

Οι εξετάσεις ξεκινούν από τις 24 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 2 Ιουλίου στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί.


Οι εξετάσεις κατά ειδικό μάθημα θα διενεργηθούν ως εξής:


ΠΕΜΠΤΗ 24/6/2010 ΑΓΓΛΙΚΑ 16.00 μ.μ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/6/2010 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ 11.00 π.μ


ΣΑΒΒΑΤΟ 26/6/2010 ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 11.00 π.μ


ΔΕΥΤΕΡΑ 28/6/2010 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ 16.00 μ.μ


ΤΡΙΤΗ 29/6/2010 ΓΑΛΛΙΚΑ 16.00 μ.μ


ΤΕΤΑΡΤΗ 30/6/2010 ΑΡΜΟΝΙΑ 16.00 μ.μ


ΠΕΜΠΤΗ 1/7/2010 ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΑ 11.00 π.μ 16.00 μ.μ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/7/2010 ΙΣΠΑΝΙΚΑ 16.00 μ.μ


Όσον αφορά τα εξεταστικά κέντρα, η κατανομή έχει ως εξής:


ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Οι εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των ΑΓΓΛΙΚΩΝ θα διενεργηθούν στα εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ)


1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Στην ΑΘΗΝΑ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν αίτηση-δήλωση σε λύκεια ή σε επιτροπή συγκέντρωσης μηχανογραφικών δελτίων αποφοίτων ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) των γεωγραφικών περιφερειών Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. Αναλυτικά τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:


Για τα ειδικά μαθήματα


-«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» και «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»


Η κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα θα γίνει ως εξής:


Α. Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν αίτηση-δήλωση σε λύκεια της περιφέρειας της Αττικής ή μηχανογραφικό δελτίο ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) στην ίδια περιοχή.


1. Στο Ε.Κ. του 26ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Μαρασλή 10 - Αθήνα) όσων το επώνυμο αρχίζει από Α μέχρι και Γ.


2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης (οδός Πολεμιστών 15-Αργυρούπολη) για τα επώνυμα που ξεκινούν από Δ μέχρι και Κ.


3. Στο Ε.Κ. του Γενικού Πειραματικού Λυκείου Βαρβακείου Σχολής (οδός Μουσών και Παπαδιαμάντη - Ψυχικό) όσων το επώνυμο αρχίζει από Λ μέχρι και Ο.


4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου (οδός Κηφισίας 213-Μαρούσι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ρ.


5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αλίμου (οδός Υψηλάντου και Θησείου - Άλιμος) για τα επώνυμα που ξεκινούν από Σ μέχρι και Ω.


Β. Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν αίτηση-δήλωση σε λύκεια της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας (εκτός Αττικής), Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου ή μηχανογραφικό δελτίο ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) στις αντίστοιχες περιοχές.


1. Στο Ε.Κ. του 7ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Πρατίνου 19 - Αθήνα) για τα επώνυμα που ξεκινούν από Α μέχρι και Ι.


2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας (οδός Ελ. Βενιζέλου 175-Καλλιθέα) όσων το επίθετο αρχίζει από Κ μέχρι και Ο.


3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου (οδός Σωτήρος Διός 17-Πειραιάς) για όσους έχουν επώνυμο που ξεκινά από Π μέχρι και Ω.


β) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»


1. Στο Ε.Κ. του 15ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Ρηνείας 2-Κυψέλη) όσων το επίθετο ξεκινά από Α μέχρι και Η.


2. Στο Ε.Κ. του 3ου ΕΠΑΛ Ταύρου (οδός Εσταυρωμένου 5-Ταύρος) για εκείνους που το επώνυμο αρχίζει από Θ μέχρι και Λ.


3. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Αγίου Ανδρέου 2 & Κοραή-Νέα Σμύρνη) για όσους έχουν επίθετο που ξεκινά από Μ μέχρι και Ρ.


4. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης (Βουλιαγμένης 525-Ηλιούπολη) για τους υπόλοιπους (επίθετα από Σ έως Ω).γ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΓΑΛΛΙΚΑ»


1. Στο Ε.Κ. του 59ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (Σεκούνδου 10-Αθήνα) όσων το επώνυμο αρχίζει από Α μέχρι και Β.


2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα (Φορμίωνος και Γεννηματά 34-Βύρωνας) για τα επώνυμα που ξεκινούν από Γ μέχρι και Ι.


3. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Αγ. Βασιλείου & Λακωνίας - Αιγάλεω) όσων το επώνυμο αρχίζει από Κ μέχρι και Λ.


4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής (οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου 13β - Καισαριανή) για τα επίθετα από Μ μέχρι και Ο.


5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου (οδός Ανεξαρτησίας 17-Χαϊδάρι) όσων το επώνυμο ξεκινά από Π μέχρι και Σ.


6. Στο Ε.Κ. του 34ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Τρώων 2-Αθήνα) για τους υπόλοιπους (επίθετα από Τ μέχρι και Ω).


δ) Για το ειδικό μάθημα «ΑΡΜΟΝΙΑ»


1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Κύπρου & Ψαρών 18- Περιστέρι) όσων το επώνυμο ξεκινά από Α μέχρι και Λ.


2. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων (οδός Καρπενησίου & Δεληγιάννη - Άγιοι Ανάργυροι) για τα επίθετα από Μ μέχρι και Ω.


ε) Για το ειδικό μάθημα «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»


1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας (οδός Εμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων - Ν. Ιωνία) για τα επώνυμα που αρχίζουν από Α μέχρι και Κ.


2. Στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Μίνωος & Προόδου - Αιγάλεω) όσων το επώνυμο ξεκινά από Λ μέχρι και Ω.


στ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΙΤΑΛΙΚΑ»


Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Αθήνα στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Νικομηδείας 7- 9, Νέα Σμύρνη).


ζ) Για το ειδικό μάθημα «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»


Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Αθήνα στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Πειραιά (οδός Πυθαγόρα και Τζαβέλλα, Καστέλλα- Πειραιάς).2. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν αίτηση - δήλωση σε λύκεια ή σε επιτροπή συγκέντρωσης μηχανογραφικών δελτίων αποφοίτων ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) των γεωγραφικών περιφερειών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.


Αναλυτικά, τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:


α) Για τα ειδικά μαθήματα


«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΚΑΙ «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»


1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου (οδός Παπάγου και Θεοδώρας -Εύοσμος) όσων το επώνυμο αρχίζει από Α μέxρι και Κ.


2. Στο Ε.Κ. του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Γ. Παπανδρέου - Θ. Σοφούλη 13, Θεσσαλονίκη) για τα επώνυμα που ξεκινούν από Λ μέχρι και Π.


3. Στο Ε.Κ. του 30ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Σ. Γενναδίου 53-Θεσσαλονίκη) για τους υπόλοιπους ( επώνυμα από Ρ μέxρι και Ω).


β) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»


1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Συκεών (Σπάρτακου 24-Συκιές) όσων το επώνυμο ξεκινά από Α μέxρι και Ι.


2. Στο Ε.Κ. του 20ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κλεάνθους 30 - Θεσσαλονίκη) για τα επίθετα που αρχίζουν από Κ μέχρι και Ο.


3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη-Θεσσαλονίκη) για τα επώνυμα που ξεκινούν από Π μέχρι και Ω.


γ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΓΑΛΛΙΚΑ»


1. Στο Ε.Κ. του 16ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κολωνιάρη 15-Θεσσαλονίκη) για τα επίθετα που αρχίζουν από Α μέxρι και Π.


2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Ιθάκης- όρια Ευόσμου) όσων το επώνυμο ξεκινά από Ρ μέχρι και Ω.


δ) Για το ειδικό μάθημα «ΑΡΜΟΝΙΑ»


1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Ικτίνου 5-Θεσσαλονίκη) για τα επώνυμα που αρχίζουν από Α μέχρι και Μ.


2. Στο Ε.Κ. του 1ου ΤΕΕ ΕΠΑΛ Πολίχνης (οδός Ν. Καρατάσιου 56-Πολίχνη) όσων το επίθετο αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.


ε) Για το ειδικό μάθημα «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»


Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (Στρ. Στρεμπενιώτη - Νεάπολη).


στ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΙΤΑΛΙΚΑ»


Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη στο Ε.Κ. του 1ου ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Συκεών (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ. Ρίτσου 2-Συκιές).


ζ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»


Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (οδός Αγίας Σοφίας 51 - Θεσσαλονίκη).


Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 15.30 μ.μ. για όλα τα μαθήματα εκτός του Ελεύθερου Σχεδίου, του Γραμμικού Σχεδίου και του Ελέγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για τα οποία πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 10.30 π.μ .


Ο χρόνος διάρκειας της εξέτασης των Ξένων Γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες και του Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου έξι ώρες. Ειδικά για το μάθημα «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων», διευκρινίζεται ότι η διάρκεια εξέτασης είναι περίπου είκοσι λεπτά.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.