Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Συγκλονιστικό, 16χρονη σε σώμα δίχρονης!Η εικόνα συγκλονίζει. Η κοπέλα στο βίντεο αν και δείχνει μικρό παιδί, είναι ήδη 16 ετών. Ζυγίζει μόλις 5 κιλά, έχει ύψος 58 εκατοστά και έχει την όψη ενός δίχρονου παιδιού.

Ο λόγος για την Jyoti Amge από την Ινδία, που πάσχει από μια μορφή νανισμού που της απαγορεύει να πάρει μεγαλύτερο ύψος. Κοιμάται σε μικροσκοπικό κρεβάτι και φοράει μικροσκοπικά ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα που κατασκευάζονται ειδικά για εκείνη.


Όσο και αν φαντάζει απίστευτο, ο εγκέφαλός της αναπτύσσεται κανονικά. Έχουμε δηλαδή μια 16χρονη σε σώμα δίχρονης. Παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά της στο σχολείο σε ειδικά φτιαγμένο για την ίδια μικροσκοπικό θρανίο και λατρεύεται από τους υπόλοιπους συμμαθητές της σαν... μικρή θεότητα.


«Είμαι περήφανη που έχω αυτό το μέγεθος. Μου αρέσει που όλοι με παρακολουθούν. Δεν το φοβάμαι και δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, χωρίς να διαφέρω σε τίποτα από τους άλλους», δηλώνει η Jyoti Amge.


Μάλιστα, εκφράζει την επιθυμία της να γίνει μια μέρα σούπερ σταρ του Bollywood, να πρωταγωνιστήσει δηλαδή στον ινδικό κινηματογράφο και να της δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Κάτι που δεν θα δυσκολευθεί να καταφέρει, αν κρίνει κανείς από τις προτάσεις που ήδη δέχεται η οικογένειά της για να παραστεί η μικρή σε διάφοα τηλεοπτικά σόου.


Δείτε το βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.