Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Σε πέντε μήνες η πρεμιέρα του Project Natal

Ο υπεύθυνος marketing της Microsoft Σαουδικής Αραβίας αποκάλυψε πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι το Project Natal πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον προσεχή Οκτώβριο. Αν και ο Syed Bilal είχε κατά νου την αγορά της χώρας του όταν έκανε τη σχετική δήλωση, έσπευσε να συμπληρώσει ότι η πρεμιέρα είναι παγκόσμια, συνεπώς το Project Natal θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα σε όλες τις χώρες.

Ο Bilal προσέθεσε ότι η Microsoft θα ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3, η οποία θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα. Ο Οκτώβριος αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, καθώς θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να τροφοδοτηθεί η αγορά εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, στη διάρκεια της οποίας αυξάνονται σημαντικά οι πωλήσεις των gaming consoles.

Το Project Natal παρουσιάστηκε από τη Microsoft στην περυσινή E3. Πρόκειται για ένα σύστημα χειρισμού του Xbox 360, το οποίο δεν περιλαμβάνει χειριστήριο. Ο παίκτης στέκεται μπροστά στην κάμερα που είναι συνδεδεμένη στο Xbox και το Project Natal αναλαμβάνει να μεταφράσει τις κινήσεις του σώματός του σε χειρισμό του εκάστοτε game.

Πηγή: TG Daily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.