Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Τα Playmate 2010 και ο Ρίκι Μάρτιν

Τα Playmate 2010 και ο Ρίκι Μάρτιν

Την κορυφαία ίσως ερώτηση της βραδιάς των playmate απηύθυνε η Μαρία Σταματέρη στο τέλος της διαδικασίας των ερωταπαντήσεων, αφήνοντας άναυδη την υποψήφια. «Αν ερωτευόσουν έναν ωραίο άνδρα τύπου Ρίκι Μάρτιν, έκανες δεσμό μαζί του αλλά στην πορεία συνειδητοποιούσες ότι είναι γκέι, πως θα αντιδρούσες;».

Με το που ακούει την ερώτηση, μένει αρχικά παγωτό η ξανθιά καλλονή, αρχίζει στην συνέχεια να χασκογελά και τελικά βγάζει ένα «ντεν ξέρω». Την στιγμή εκείνη η Χριστίνα Λαμπίρη προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση και υπαγορεύει ουσιαστικά απάντηση, ρωτώντας την κοπέλα αν «θα τα μαζέψεις να φύγεις ή όχι;».

Μάταιος κόπος όμως. Η υποψήφια κουνάει το κεφάλι, πετάει ξανά ένα «δεν ξέρω», ουσιαστικά δεν απαντά, πάει να φύγει και κάπου εκεί πετάγεται έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα: «Τι θα πει δεν ξέρω; Οφείλει να απαντήσει. Αν δεν καταλαβαίνει την ερώτηση, βρείτε τρόπο να την καταλάβει, αλλά οφείλει να δώσει απάντηση».

Η Λαμπίρη παίρνει στο κυνήγι την κοπέλα, η οποία δείχνει αρχικά ανακουφισμένη αλλά ξαφνικά βλέπει και πάλι μπροστά της το μικρόφωνο. Κοιτάζει αμήχανα δεξιά και αριστερά. Απευθύνεται σε μια συνυποψήφιά της και εκείνη διευκρινίζει προς το κοινό: «Η κοπέλα λέει ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς την ρωτήσατε».

Καλά, δεν ήταν δα και τόσο δύσκολες λέξεις. Το «γκέι» την δυσκόλεψε ή το «Μάρτιν»; Εντούτοις, στην σκηνή επικρατεί μικρός πανικός. Η πάντα ψύχραιμη Λαμπίρη δίνει πάσα στον... μεταφραστή, όπως μετατράπηκε μέλος της κριτικής επιτροπής, ώστε να της τεθεί το ίδιο ερώτημα στα... αγγλικά. Τελειώνει η αγγλιστί ερώτηση, αλλά η απάντηση είναι και πάλι η ίδια και μάλιστα στα ελληνικά: «Δεν ξέρω».

Η Λαμπίρη προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να διώξει την αμηχανία από την υποψήφια, που είναι έτοιμη να καταρρεύσει και συνεχίζει να χασκογελά χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει και κυρίως τι της λένε. Καλεί για πλάκα την Χριστίνα Γουλιελμίνιο, μπας και γίνει τουλάχιστον αντιληπτή η επίμαχη ερώτηση στα ιταλικά.

Η υποψήφια αρχίζει πάλι τα «δεν ξέρω». Η υπόθεση αρχίζει πλέον να κουράζει. Η Χριστίνα Λαμπίρη το συνειδητοποιεί, απαλλάσει την κοπέλα από το να απαντήσει και τονίζει ότι θα κριθεί για την επιλογή να μην μάθουμε ποτέ πως θα αντιδρούσε αν είχε δεσμό με τον Ρίκι Μάρτιν, ο οποίος στη συνέχεια θα της προέκυπτε... Ρίκα.Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.