Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Mozilla Firefox Home για το Apple iPhone

Η Mozilla ετοιμάζει την Firefox Home εφαρμογή για το Apple iPhone, που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Firefox desktop history και τα bookmarks

Η Mozilla δουλεύει πάνω σε μια iPhone εφαρμογή, με την ονομασία Home, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο desktop Firefox browsing ιστορικόbookmarks αλλά και τα tabs από τις πιο πρόσφατες επισκέψεις τους σε sites.
τους, τα

Δείτε επίσης το Video
τε το βίντεο με πρώτα στιγμιότυπα του Mozilla Firefox Home εν λειτουργία 28/05/2010

Η εφαρμογή Firefox Home βασίζεται πάνω στην υπηρεσία Mozilla Sync, η οποία συγχρονίζει προσωπικές πληροφορίες, όπως τα bookmarks και το browsing ιστορικό, μεταξύ δύο desktop browsers που είναι εξοπλισμένοι με το Sync add-on. Εγκαθιστώντας το Firefox Home στο iPhone τους, οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του browser τους, όταν δεν βρίσκονται στο desktop.

Επιπλέον, το Firefox Home περιλαμβάνει και την επονομαζόμενη
Awesome Bar της Mozilla, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν κάποιον όρο και μετά χρησιμοποιεί μια αυτοματοποιημένη λειτουργία για την εύρεση σχετικών sites βάσει του browsing ιστορικού τους.

Όπως δήλωσε η Mozilla η εφαρμογή Firefox Home δεν αποτελεί έναν ολοκληρωμένο browser αλλά χρησιμοποιεί τον ήδη υπάρχοντα προκειμένου να ανοίξει τα Web sites.

Τέλος, η Mozilla ανακοίνωσε ότι το Firefox Home θα είναι διαθέσιμο και για το Apple iPad.

Φανή Καμπάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.