Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Τα Flocafe και Goody’s επεκτείνονταιΣε μεγάλη επένδυση, η οποία θα αγγίξει τα €2 εκ. αναμένεται να προχωρήσει στη Λεμεσό, η εταιρεία Lani Restaurants Ltd ιδιοκτήτρια των Flocafe και Goody’s στην Κύπρο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση του γνωστού καφεστιατορίου Flocafe στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη Λεμεσό. Επίσης, όπως πληροφορούμαστε η εταιρεία Lani Restaurants Ltd ετοιμάζεται για το νέο της εστιατόριο Goody’s στην Πάφο ενώ αναμένεται και η λειτουργία τρίτου εστιατορίου Goody’s σε κομβικό σημείο της Λευκωσίας μέσα στην επόμενη χρονιά.

Η βασική φιλοσοφία της εταιρείας Lani Restaurants Ltd βασίζεται στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, κάτι το οποίο αναδεικνύεται μέσα από τη μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων που προσφέρει τόσο στα εστιατόρια Goody’s όσο και στα καφεστιατόρια Flocafe.
Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι να καλύψει ολόκληρη την αγορά της Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία στο κυπριακό κοινό να απολαμβάνει ποιοτικό φαγητό και ροφήματα μέσα σε συνθήκες άψογης εξυπηρέτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.