Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Eurovision 2010: Προβλήματα για τον Αλκαίο

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=159986&w=400&h=300&q=80


Ο Γιώργος Αλκαίος έκανε το μεσημέρι τη δεύτερη πρόβα στο Όσλο, ενόψει της συμμετοψής του την Τρίτη στον πρώτο ημιτελικό της eurovision. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των απεσταλμένων του Star, το αποτέλεσμα προκάλεσε θετικά σχόλια.

Ωστόσο υπάρχουν και παράπονα. Οι υπεύθυνοι της ελληνικής αποστολής αν και τονίζουν ότι όλα πήγαν καλύτερα, ζητούν να διορθωθούν οι παραλείψεις που φάνηκε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν στην τηλεσκηνοθεσία, η οποία παίζει μεγάλο ρόλο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Διονύσης Σχοινάς έχει γίνει στενός κορσές στον σκηνοθέτη και του δίνει διαρκώς οδηγίες για το πώς πρέπει να είναι τα πλάνα και τι πρέπει να διορθωθεί στην κάλυψη που έγινε στις πρόβες. Παράλληλα, ο Γ. Αλκαίος αποκάλυψε ότι κρύβει και άλλη έκπληξη.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όλες τις αντιδράσεις μετά την δεύτερη πρόβα του «Όπα» και τι δηλώνουν στην κάμερα του Star ο ίδιος ο Γ. Αλκαίος, ο κολητός του Διονύσης Σχοινάς, αλλά και οι χορευτές Πέτρος και Ιάκωβος, ο λυράρης Λάζος Ιωαννίδης και ο πρόεδρος του OGAE Αντώνης Καρατζίκος.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.