Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Eurovision 2010: Ο Αλκαίος στην πρώτη πρόβα. Βίντεο

Eurovision 2010: Ο Αλκαίος στην πρώτη πρόβα. Βίντεο

Με αισιοδοξία αλλά και γκρίνιες ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα του Γιώργου Αλκαίου και του «Opa» στη σκηνή του «Telenor Arena» στο Όσλο. Τι πήγε, όμως, στραβά και ποιές διορθώσεις ζήτησε η ελληνική αποστολή;

Δείτε πώς θα εμφανιστεί το «Opa» στον ημιτελικό της ερχόμενης Τρίτης!

Ξεκινάμε από το ντύσιμο, που -όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει- θα είναι λευκό. Ωστόσο, τα ρούχα που βλέπουμε στις πρόβες δεν θα είναι αυτά που θα φορέσει η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Όσο για τον μαύρο σκούφο του τραγουδιστή μας, που προκάλεσε τόσα και τόσα σχόλια, να σας ενημερώσουμε πως είναι το... γούρι του!

Ας πάμε, όμως, στα σημεία που προβλημάτισαν τους υπεύθυνους...

Τα πλάνα στον Γιώργο είναι κοντινά, ωστόσο, πολλές φορές χάνεται το χορευτικό και τα εφέ που υπάρχουν στην σκηνή.

Σημείο που προκαλεί προβληματισμό είναι η «γέφυρα» του τραγουδιού, στο σημείο με την λύρα: ξαφνικά, το πλάνο σκοτεινιάζει και απομακρύνεται, ενώ μεσολαβούν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι (επιτέλους) να δούμε τον λυράρη.

Τα δε τύμπανα δεν τα είδαμε ποτέ, παρά μόνο όταν οι χορευτές τα άφησαν κάτω.

Η ελληνική αποστολή έχει ήδη επισημάνει τα σημεία που θέλουν διόρθωση, ώστε όλα να είναι όπως πρέπει στην επόμενη πρόβα, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων το «Opα», έρχεται πρώτο στις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό με απόδοση 4:1. Ακολουθούν η Σλοβακία με 5:1 και το Βέλγιο με 6,5:1.Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.