Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Eurovision 2010: Το ροζ βίντεο της νικήτριας Lena


http://www.mp3lyrics.org/l/lena-meyer-landrut/lena-meyer-landrut_2.Jpg

Μετά τους πανηγυρισμούς για την πρώτη θέση στη eurovision, πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία, η συμμετοχή της 19χρονης Λένας Μέγιερ , σ' ένα προγενέστερο "ροζ βίντεο", που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Η Λένα συμμετείχε το περασμένο Μάρτιο στο Γερμανικό ριάλιτι "Unser Star fur Oslo" από το οποίο και εκλέχτηκε για να συμμετάσχει στο φετινό διαγωνισμό.

Η Λένα όμως που δέχθηκε συγχαρητήρια ακόμη και από την ίδια την καγκελάριο Μέρκελ η οποία την χαρακτήρισε "πρότυπο", καθώς μετά από 30 χρόνια έφερε την πρωτιά στο μουσικό διαγωνισμό , αποδείχθηκε και πολύ άνετη με τους συμπαίκτες της, στο γερμανικό ριάλιτι.

Σε καυτό στιγμιότυπο από το βίντεο η νεαρή βουτά τόπλες σε μια πισίνα με ένα αγόρι και μετά από λίγη ώρα αρχίζουν να επιδίδονται σε καυτά φιλιά και ερωτικές περιπτύξεις.

Φημολογείται ότι η άτακτη Λένα πριν από τα γυρίσματα της σκηνής βλέποντας τον συμπρωταγωνιστή της να αγχώνεται τον καθησύχασε λέγοντας του "απλά θα γίνει. Χαλάρωσε".

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και πλέον τόσο οι Γρμανοί όσο και οι "fans' του μουσικού διαγωνισμού, περιμένουν τις εξηγήσεις της Λένας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.