Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Ντούβλη: Σύντομα το δεύτερο dvd στα περίπτερα


http://thenetwar.com/wp-content/uploads/2010/04/mariana-ntouvli.jpg

Η Μαριάννα Ντούβλη σε νέες περιπέτειες! Όπως η ίδια ανακοίνωσε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη υπάρχει και δεύτερο αλλά και τρίτο μέρος.

Το δεύτερο θα έχει σκηνές και από το Ντουμπάι και από τη βίλα στα Μέγαρα, "Το δεύτερο είναι διαφορετικό. Θα δείτε και τις υπόλοιπες κοπέλες (από το πρώτο dvd) να μετέχουν και φυσικά τις ερωτικές μου περιπτύξεις με μια φίλη μου".

Απίστευτα τα όσα έλεγε χωρίς ενδιασμούς! Βέβαια το ερώτημα είναι γιατί τελικά δίνουμε βήμα σε τέτοιους ανθρώπους να μιλούν και να διαφημίζουν το ότι προσφέρουν!

"Μόνη μου το έκανα! Είμαι αυτοδίδακτη"

Το dvd με την Μαριάννα Ντούβλη είχε έναν μεγάλο χαμένο: Τα δημόσια έσοδα όπου χάθηκαν με το γνωστό κόλπο. Έβαλαν το dvd σαν ένθετο σε ένα τετρασέλιδο δήθεν περιοδικό, ώστε να φορολογηθεί με τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ, 4,5% και όχι με το κανονικό που είναι 21%, αν κυκλοφορούσε σαν DVD μόνο, χωρίς το τετρασέλιδο, στο οποίο είναι ένθετο.

Και προσοχή στα "μαϊμου" dvd ...

Στην πρώτη ταινία η Μαριάννα υποδύεται μια πλούσια κυρία που μοιράζεται τις φαντασιώσεις της με τις κολλητές της φίλες και δεν διστάζει να ζητήσει από τον προσωπικό της γυμναστή να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις, συμμετέχοντας σε ένα ερωτικό τρίγωνο. «Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να πάω με δύο άντρες», ενώ μιλάει και για την περιβόητη σκηνή με το πούρο:

«Είναι τέχνη αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Εχω κάνει ήδη γυρίσματα και για δεύτερη ταινία, στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί και ένας πολύ καλός Γάλλος πορνοστάρ, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα».

Η Μαριάννα, όμως, έχει και άλλες βλέψεις: «Το ότι έκανα αυτή την ταινία δεν σημαίνει πως δεν έχω όνειρα και για άλλα πράγματα. Με περιμένει ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του θεάματος. Θα σας αποκαλύψω πως σε μερικές ημέρες θα βρεθώ στο Φεστιβάλ των Καννών με έναν πολύ γνωστό κοσμικό κύριο!»
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.