Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Η Casio παρουσιάζει το πράσινο ρολόι


casiopag110c-solarassist.jpg

Η τελευταία γενιά ρολογιών της Ιαπωνικής Casio έχει ήδη παρουσιαστεί. Η εταιρεία φαίνεται πως αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δράσει και εκείνη για το περιβάλλον και να γίνει "πράσινη".

Οι μηχανικοί της φαίνεται ότι έκαναν την δουλειά τους και έτσι έχουμε το Casio Pathfinder PRG110C-3 το οποίο αν κάνει κάτι καλά, είναι πως με την πρώτη ματιά θα χτυπήσει στο μάτι σας, χάρη στο πρασινό-λαχανί χρώμα του.

Το Pathfinder όμως είναι ένα δείγμα των δυνατοτήτων της Casio, αφού διαθέτει υψόμετρο, βαρόμετρο, θερμόμετρο και ψηφιακή πυξίδα. Επιπλέον διαθέτει και μια μινιατούρα ηλιακή κυψέλη, η οποία είναι ενσωματωμένη στην πρόσοψή του και με την οποία φορτίζει αυτόματα την μπαταρία του.

Σύμφωνα με την Casio, χάρη σε αυτή την ηλιακή κυψέλη που ενσωματώνει το ρολόι της, οι Αμερικανοί - εκεί έγινε η παρουσίαση για αυτό και αναφέρονται σε Αμερικανούς - θα μειώσουν την κατανάλωσε περίπου 1 τρις μπαταριών που καταναλώνουν κάθε χρόνο.

Το ρολόι κοστίζει 250 δολάρια και φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από το Amazon, σε αυτό το θαυμάσιο χρωματάκι της φωτογραφίας.


t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.