Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Ο Λάτσιος μιλά για όλους και την εσπρεσσιέρα

Ο Λάτσιος μιλά για όλους και την εσπρεσσιέρα

Κοσμικό εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη διάλεξαν οι Γιώργος Λεβέντης και Γιάννης Λάτσιος, για να παρουσιάσουν σε μια άτυπη συνέντευξη Τύπου το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Λάτσιος, φανερά ευδιάθετος, έφτασε στο εστιατόριο φορώντας σακάκι και από μέσα... μπλουζάκι «Free Michael» (τον ήρωα του Prison Break)!!! Ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμα και αυτές που αφορούσαν την... εσπρεσσιέρα!

Πώς νιώθει που πλέον είναι μπροστά από τις κάμερες; «Δεν πήρα την απόφαση σε λίγα λεπτά. Έγιναν συζητήσεις. Δεν είναι κάτι που με φοβίζει. Γενικώς δεν πρέπει να φοβάσαι», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξε ενδεχόμενο να φύγει από το κανάλι. Επίσης, ο Γιάννης Λάτσιος μας αποκάλυψε ότι στο σπίτι του ακόμα δεν έχει τίποτα άλλο εκτός από την... περιβόητη εσπρεσσιέρα! «Δουλεύω πιο πολύ από όσο φαντάζεστε», πρόσθεσε.

Ο κ. Λάτσιος μίλησε και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης διαψεύδοντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Βγήκαμε για γεύμα, αλλά ουδέποτε του έκανα πρόταση», είπε κατηγορηματικά ο κ. Λάτσιος, ενώ όσον αφορά τις σχέσεις του με την Μπουμπούκα ξεκαθάρισε «Καμία κόντρα δεν υπάρχει με την Ευγενία. Ακόμα και πέρυσι, που υπήρχε μια κρίση, πάντα η θέση μας σαν κανάλι ήταν η ίδια. Την θέλαμε την συνεργασία».

Άψογη χαρακτήρισε στον ρόλο της παρουσιάστριας και την Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία διαφωνία, όπως μας τόνισε.

Έξω από το εστιατόριο «πετύχαμε» και τον κ. Λεβέντη, ο οποίος μιλώντας για το δελτίο ειδήσεων παραδέχτηκε ότι χρειάζεται τονωτικές ενέσεις, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι δεν ψάχνει το κανάλι για κάποιο ηχηρό όνομα στην παρουσίαση, ούτε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ύφος.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο κ. Λεβέντης και για την Τατιάνα Στεφανίδου, την οποία αποκάλεσε την «απόλυτη παρουσιάστρια που λατρεύουν οι γυναίκες» υπογραμμίζοντας για την ανανέωση του συμβολαίου της: «Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε την συνεργασία μας πολλά χρόνια ακόμα», είπε ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1.

Με άλλα λόγια, δεν θα γίνουν και πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού την επόμενη χρονιά, αφού... με όλους είναι ευχαριστημένα τα στελέχη του σταθμού. Όλα καλά, όλα ανθηρά...

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.