Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Θρίλερ με... έξι Τζάκσον

Ενα υπερθέαμα με 28 τραγούδια του βασιλιά της ποπ, που καλύπτουν όλη την καριέρα του, υπόσχεται το σόου που ετοιμαζόταν πριν από τον θάνατό του

ΟΜάικλ Τζάκσον δεν είναι ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά... έξι, ανάμεσά τους κι ένα κορίτσι! Ολα αυτά επί σκηνής, στο «Thriller - Live!», ένα μεγαλειώδες, εκρηκτικό σόου αφιερωμένο στη μουσική καριέρα του θρυλικού Μάικλ Τζάκσον. Το σόου έρχεται στο θέατρο «Μπάντμιντον» (1-6 Ιουνίου) και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (9-28 Ιουνίου), έναν χρόνο μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ. Ο τελευταίος ξαναζεί, μέσα σ’ ένα υπερθέαμα με 28 τραγούδια του, από τη σόουλ εποχή των «Jackson 5» μέχρι την ντίσκο - φανκ - ροκ σόλο καριέρα του.


Το σόου, έμπνευση του Αντριαν Γκραντ, ξεκίνησε από το 1991 σαν ένα ετήσιο αφιέρωμα του βρετανικού φαν κλαμπ στον μεγάλο σταρ, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του Μάικλ
Το σόου, έμπνευση του Αντριαν Γκραντ, ξεκίνησε από το 1991 σαν ένα ετήσιο αφιέρωμα του βρετανικού φαν κλαμπ στον μεγάλο σταρ, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του Μάικλ

Το σόου, έμπνευση του μεγαλύτερου ίσως φαν του Μάικλ Τζάκσον και των «Jackson 5», Αντριαν Γκραντ, ξεκίνησε από το 1991 σαν ένα ετήσιο αφιέρωμα του βρετανικού φαν κλαμπ στον μεγάλο σταρ, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του Μάικλ. Χρόνο με τον χρόνο, αυτό το ετήσιο «πάρτι» εξελίχθηκε σε σόου και τελικά γιγαντώθηκε τόσο που έφτασε στο «Thriller - Live!».

Το «Thriller - Live!» είχε ξεκινήσει να ετοιμάζεται από το 2008, πριν από τον θάνατο του Τζάκσον. Υλοποιήθηκε η εξής ιδέα: ο Μάικλ Τζάκσον, μία τόσο πολύπλευρη και πολυτάλαντη προσωπικότητα, δεν είχε ένα, αλλά πολλά πρόσωπα.

Ετσι, όχι ένας, αλλά έξι διαφορετικοί καλλιτέχνες επιλέχθηκαν για να ερμηνεύσουν τις διαφορετικές φάσεις της καλλιτεχνικής προσωπικότητας του καλλιτέχνη! Ανάμεσά τους κι ένα κορίτσι!

Πρόκειται για το πρώτο ζωντανό, θεατρικό αφιέρωμα στον «βασιλιά», το οποίο ακριβώς αυτή τη στιγμή μεσουρανεί στο «Λίρικ Θίατερ» του Γουέστ Εντ. Ο ηλεκτρισμός, η ενέργεια, η χαρά, το πάθος και ο ενθουσιασμός που μετέδιδε ο Μάικλ Τζάκσον στις συναυλίες του ζωντανεύουν στη σκηνή, σ’ ένα θέαμα που υπόσχεται να είναι «το πάρτι της χρονιάς»!

Παγκόσμια περιοδεία
Στην πρώτη παγκόσμια περιοδεία του «Thriller - Live!» περιλαμβάνονται η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Αντιγόνη Καράλη


ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.