Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

"Πράσινο φως" για Βαλβέρδε!Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε πολύωρη συζήτηση με τους συνεργάτες του, όπου άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την Πειραϊκή ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ισχυρός άνδρας» των «ερυθρόλευκων» έδωσε εντολή στον Γενικό Διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Χρυσικόπουλο, προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες για τις τελικές επαφές με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ούτως ώστε να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία.

Έτσι, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να αναχωρήσει για το εξωτερικό, προκειμένου να διαπραγματευτεί με το «μυρμήγκι». Σύμφωνα με τα όσα προέρχονται από την Ιβηρική χερσόνησο, ο Ισπανός εμφανίζεται θετικός να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ, ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το σήμα στους συνεργάτες του να κινηθούν παράλληλα και για άλλους προπονητές, σε περίπτωση που «χαλάσει» η συμφωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στην σύσκεψη, που κράτησε λίγο παραπάνω από τέσσερις ώρες, συζητήθηκε και η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για να εισέλθει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως όλα δείχνουν, ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να απαντήσει αρνητικά και μέσα στην εβδομάδα να τοποθετηθεί και επίσημα για τους λόγους που δεν έφεραν τον «γάμο» με τον 41χρονο εφοπλιστή.


Νίκος Λάκατας, Γιώργος Κυριακόπουλος

sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.