Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Μητροπάνος: Συνεργασία - έκπληξη

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Μητροπάνος: Συνεργασία - έκπληξη

Κι όμως, τον χειμώνα θα είναι μαζί! Το σχήμα έκλεισε, έπεσαν οι υπογραφές και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χρειαστούν πολλές συναντήσεις και πρόβες προκειμένου να «δέσουν» μεταξύ τους. Καλλιτέχνες με διαφορετική διαδρομή, αλλά και με τη δικιά του ιστορία ο καθένας. Μια μοναδική συνεύρεση που σίγουρα θα προκαλέσει και θα συζητηθεί. Βασίλης Παπακωνσταντίνου με Δημήτρη Μητροπάνο, αλλά και Πέγκυ Ζήνα στην «Ιερά Οδό».

Ενώ αρχικά ο Δημήτρης Μητροπάνος συζητούσε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αντώνη Ρέμο, «επαναπαύθηκε» στα σίγουρα με παρτενέρ την Πέγκυ Ζήνα - από τα πρώτα σχήματα του περσινού χειμώνα. Και επειδή η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, στην παρέα προστέθηκε κι ένας φίλος του Δημήτρη απ' τα παλιά: ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

Πρόσφατα σε συνέντευξή του στην «Espresso της Κυριακής» ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει: «Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια». Ηταν μια δήλωση-απάντηση στον άλλο «συνεπιβάτη» της ροκ σκηνής, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που αναφερόμενος στο ανομοιογενές κοινό είχε σχολιάσει: «Ερχεται ο κόσμος και μετά πάει να δει την Πέγκυ Ζήνα». «Θεωρούν ότι τα αυτοκίνητα είναι η βιτρίνα τους. Εχουν το καλύτερο πρόγραμμα, τους πιο macho πελάτες, είναι οι πρώτοι. Το ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν τον παρκαδόρο για να βάλει τα αυτοκίνητά τους πρώτη μούρη στο μαγαζί; Πώς αλλιώς θα ξεχωρίσει στην παρέα; Αυτή είναι η ύπαρξή του».

Το «ΟΚ» του Βασίλη στη συνεργασία του αυτή σίγουρα ξαφνιάζει ορισμένους. Το βέβαιο είναι ότι θα δούμε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Αλλωστε, στο παρελθόν και η Πέγκυ Ζήνα είχε δηλώσει ότι θέλει πολύ ν' αγγίξει το έντεχνο ρεπερτόριο.

Κάποιοι το θεωρούν ρίσκο, όμως για τον Ελληνα «βασιλιά της ροκ σκηνής» είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση και το ταξίδι ιδιαίτερα γοητευτικόό. Εχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος των ανατροπών. Πρόσφατα Δημήτρης Μητροπάνος και Βασίλης Παπακωνσταντίνου ένωσαν τις φωνές τους σ' ένα εκπληκτικό ντουέτο: το τραγούδι «Σαν ναυαγός», που περιλαμβάνεται στο νέο CD του Παπακωνσταντίνου «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα».

Οσο για τον Δημήτρη Μητροπάνο, έχει ακροβατήσει πολλές φορές ανάμεσα στο ροκ και το λαϊκό. Σύντομα, μάλιστα, θα κάνει επανεμφάνιση στη σκηνή μαζί με την Πέγκυ Ζήνα. Στις 3, 4 και 5 Ιουνίου θα βρεθούν για συναυλίες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Αγία Νάπα αντίστοιχα.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.