Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Είμαι αλκοολικός"

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Είμαι αλκοολικός"

«Είμαι σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ...» Αποκαλυπτικός, ο τραγουδιστήςΣώτης Βολάνης σοκάρει με τη δημοσιοποίηση του προβλήματός του. «Είμαι αλκοολικός» παραδέχεται και με το χέρι στην καρδιά υπόσχεται: «Δεν πρόκειται να ξαναβάλω γουλιά στο στόμα μου!»

Ο Βολάνης, ο τραγουδιστής που πριν από περίπου μία δεκαετία ξεσήκωνε την αθηναϊκή νύχτα και οι θαυμαστές του σχημάτιζαν ατελείωτες ουρές για να τον απολαύσουν, πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα που τον έκανε να απέχει για καιρό από τις πίστες - μια πράξη που ήθελε πολύ κουράγιο. Το βήμα που επέλεξε ήταν η εκπομπή «Ζαμανφού» της Αννίτας Πάνια.

«Βρίσκομαι σε στάδιο αποτοξίνωσης» εξομολογήθηκε ο Σώτης, που τόσο έχει λείψει από τους φίλους του, οι οποίοι αγνοούσαν το προσωπικό του δράμα. «Αποφάσισα να δώσω τη μάχη μου, να παλέψω και να γλιτώσω από αυτή τη μάστιγα».

Η εκ βαθέων εξομολόγησή του συγκινεί όσους είναι στο στούντιο, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο έχει ανάψει. Εκατοντάδες θαυμαστές του Σώτη τηλεφωνούν για να του στείλουν τη θετική τους ενέργεια. «Είμαστε μαζί», «καλή επιτυχία», «Να ’χεις δύναμη για να επιστρέψεις σύντομα στις πίστες». Εκείνος συγκινείται. Στo πρόσωπο κυλάει ένα δάκρυ. «Ζητώ συγγνώμη για τα λάθη μου» είναι το μόνο που μπορεί να ψελλίσει...

Ο Σώτης Βολάνης έχει το θάρρος της γνώμης του. Ο τραγουδιστής κάνει έκκληση στον «Τρομοκράτη» της εκπομπής. «Τρομοκράτη, σώσε με! Γράψε μου ένα τραγούδι δυνατό για να σταθώ και πάλι στα πόδια μου». Ο «Τρομοκράτης», που έχει καρδιά μικρού παιδιού -και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρβέλα- ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του: «Θα το κάνω, αρκεί να μην σε ξαναδώ ποτέ πιωμένο». Σαν άντρας, δίνει το χέρι του: «Το υπόσχομαι». Και ο «Τρομοκράτης» τού γράφει ένα σουξέ εμπνευσμένο από το όνομά του:

Θυμάμαι μου ’χες πει Σώτη / σου τ’ ορκίζομαι / ότι για σένα ζω / ό,τι έχω ιερό.
Με ισοπέδωσες / μ’ έκανες λιώμα / είμαι συνέχεια κομμάτια / είμαι λιώμα / με πέθανες…

Ο Βολάνης, παρά τις επιτυχίες που έκανε (ποιος δεν θυμάται τα σουξέ «Τα καλοκαίρια με κόβουν σαν μαχαίρια» και «Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου»), ξαφνικά χάθηκε από το προσκήνιο. Τα τελευταία χρόνια το ποτό τον... λύγισε, τον έφερε στο περιθώριο: «Ο λόγος που το έριξα στο ποτό είναι γιατί είμαι εσωστρεφής και δεν εκφράζω τα συναισθήματά μου. Είμαι τόσο ντροπαλός όσο δεν φαντάζεστε... Τώρα όμως έχω αποφασίσει να σβήσω όλα τα παλιά που με πληγώνουν και να κάνω μια νέα αρχή...»

Και η αρχή έγινε με το νέο τραγούδι του «Τρομοκράτη» αλλά και τις ζωντανές εμφανίσεις σε αθηναϊκό κέντρο, που αρχίζουν σε λίγες μέρες.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.