Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Ερωτικά πάρτι σε ουζερί στα Τρίκαλα

Ερωτικά πάρτι σε ουζερί στα Τρίκαλα


Ερωτικά πάρτι έκαναν καθημερινά στο καφέ ουζερί ενός 30χρονου Τρικαλινού δεκάδες άνδρες κάθε ηλικίας, μια και τη «σπεσιαλιτέ» την πρόσφεραν δύο ώριμες Ουκρανές. Μόνο που προχθές, τις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης διέκοψαν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων που εισέβαλαν στο κατάστημα για να τους περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, συνελήφθη ο 30χρονος ιδιοκτήτης του ουζερί, μια 65χρονη κάτοικος Τρικάλων και δύο Ουκρανές, ηλικίας 50 και 54 ετών, οι οποίες εκδίδονταν έναντι αδράς αμοιβής. Το μικρό κατάστημα φέρεται να ήταν το «αρχηγείο» του κυκλώματος μαστροπείας στο οποίο μάλιστα είχε δημιουργηθεί και η... κατάλληλη υποδομή για τη δράση του.

Η 65χρονη, ως υπεύθυνη του καταστήματος, έκλεινε τα ραντεβού των πελατών με τις Ουκρανές που εκδίδονταν έναντι αμοιβής και οι οποίες στερούνταν πιστοποιητικών άσκησης του επαγγέλματος των εκδιδόμενων γυναικών.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και αρκετό καιρό το ουζερί και έτσι όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία εισέβαλαν και τους συνέλαβαν επ' αυτοφώρω. Μάλιστα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου εκδίδονταν οι δύο αλλοδαπές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες ερωτικά βοηθήματα και προφυλακτικά. Οι δράστες με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Ωστόσο, από το Τμήμα Ασφαλείας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων μελών του κυκλώματος που είχε απλώσει τα δίχτυα του τόσο στην πόλη των Τρικάλων όσο και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.