Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Απεργειακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, στις 10 το πρωί, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο (ΕΚΘ) και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ) καλούν σε συγκέντρωση έξω από το ΕΚΘ, ενώ το ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Τα αστικά λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν 24ωρη απεργία και θα γίνουν μόνο το πρώτο δρομολόγιο 04.25' και το τελευταίο 23.05' με προσωπικό ασφαλείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν "ΚΤΕΛ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ" θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22.30' - 06.25'.

Οι πρόεδροι του ΕΚΘ Νίκος Γιαννόπουλος και της ΕΔΟΘ Πέτρος Κετικίδης έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου, κατήγγειλαν τα οικονομικά μέτρα και το Ασφαλιστικό και σημείωσαν ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν άλλο δρόμο από αυτόν του αγώνα.

Για τις επιπτώσεις των μέτρων στο εισόδημα και τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων μίλησαν ο αντιπρόεδρος του ΕΚΘ Μάκης Κούρας και ο αναπληρωτής γ.γ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.