Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Ένας παπάς στο πλευρό του Ψινάκη!Ίσως το πρόφιλ του Ηλία Ψινάκη να μην είναι ακριβώς αυτό, που θα ταίριαζε σε έναν άνθρωπο της εκκλησίας, αλλά φαίνεται ότι τα φαινόμενα απατούν... Το αποδεικνύει και ο πατέρας Σεβαστιανός, που έχει να πει για τον Ηλία τα καλύτερα...

"Μακάρι να υπήρχαν άλλοι δέκα σαν τον Ηλία, θα άλλαζαν μερικά πράγματα προς το καλύτερο στην κοινωνία μας" δηλώνει ο πνευματικός του Ηλία Ψινάκη στην εφημερίδα Espresso και εξηγεί ότι ο γνωστός - και... αθυρόστομος - μάνατζερ έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές ανθρώπους που το έχουν ανάγκη με βασική προϋπόθεση να μην το δημοσιοποιήσουν.

"Είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος. Πιστεύει πάρα πού στο Θεό. Πιστεύει πραγματικά κι όχι επιφανειακά. Είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που ξέρω προσωπικά ότι βοηθάει ακόμα και ανθρώπους που ίσως τον έχουν βλάψει" προσθέτει ο πατέρας Σεβαστιανός αποκαλύπτοντας μία άγνωστη πτυχή του Ηλία.

Βέβαια ο πατέρας Σεβαστιανός δεν είναι ένας τυπικός - θα λέγαμε - ιερέας. Υπήρξε αεροπόρος και επί χρόνια γενικός διευθυντής της Ολυμπιακής! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο, που όπως και ο ίδιος λέει, δεν μπήκε στην εκκλησία για να πλουτίσει.

Και το γεγονός ότι έγινε παπάς, δεν τον εμποδίζει να κάνει και τις πιο... lifestyle εμφανίσεις του! Όπως ας πούμε να συνοδεύει τον Ηλία Ψινάκη στο Thalassa, που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή.

Αυτό θα πει... εναλλακτικός ιερέας!


nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.