Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Πανελλαδικές: Δεύτερη μέρα με εξέταση στα μαθήματα επιλογήςΣήμερα οι μαθητές εξετάζονται στα μαθήματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας, της Φυσικής Γενικής Παιδείας, των Μαθηματικά, των στοιχείων στατιστικής Γενικής Παιδείας και της Ιστορίας Γενικής Παιδείας.

Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου οι πανελλαδικές, με τους μαθητές να καλούνται να εξεταστούν στα μαθήματα επιλογής.

Συγκεκριμένα τα μαθήματα αυτά είναι η Βιολογία Γενικής Παιδείας, η Φυσική Γενικής Παιδείας, τα Μαθηματικά, τα στοιχεία στατιστικής Γενικής Παιδείας και η Ιστορία Γενικής Παιδείας. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες τα θέματα φάνηκαν προσιτά σε όσους μαθητές ήταν καλά προετοιμασμένοι. Συγκεκριμένα στα Μαθηματικά, αντίθετα από άλλες χρονιές οι ασκήσεις ήταν ευκολότερες ενώ η θεωρεία φάνηκε πιο δύσκολη σε ορισμένους μαθητές. Επίσης τα θέματα της Ιστορίας και της Βιολογίας χαρακτηρίστηκαν αναμενόμενα. Τα θέματα της Φυσικής ήταν βατά όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Αύριο Τρίτη τη σκυτάλη παίρνουν οι μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και Εσπερινών ΕΠΑΛ που θα εξεταστούν στα ίδια μαθήματα.Την Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται με τη Λογοτεχνία Κατεύθυνσης και με τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ.agelioforos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.